Boicotul are succes. Oana Zamfir plange la Antena 3: „PNL si USR refuza sa intre in direct in emisiune”

news

Realizatoarea Oana Stancu Zamfir s-a plans, luni, in timpul emisiunii pe care o sustine la Antena 3 ca reprezentantii PNL si USR au refuzat sa participe la emisiune.

Stancu vorbea in emisiune despre sansele ca motiunea de cenzura sa fie adoptata. Ea l-a contactat pe Mihai Fifor, purtator de cuvat al PSD, cerandu-i un punct de vedere, apoi i s-a plans acestuia ca reprezentantii Opozitiei nu vor sa mai aiba de a face cu Antena 3.

”Celelalte partide nu s-au exprimat pana la aceasta ora cu privire la ultimele calcule. Atat PNL, cat si USR au refuzat sa intre in direct in emisiune”, a spus Oana Zamfir in timpul emisiunii sale, ”Obiectiv”.

Liderii PNL refuza sa mai participe la emisiunile postului Antena 3 inca dinainte de alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata de conducerea PNL dupa ce purtatorul de cuvant al partidului, Ionel Danca, a fost jignit si injurat intr-o emisiune a lui Mihai Gadea. „Taiati-i microfonul! Iesiti afara! Vreti sa va scot cu bodyguarzii?”, a afirmat Gadea, in timp ce Ionel Danca repeta „Distrugeti o tara!”.

Liderii USR si PLUS au anuntat si ei ca nu mai participa la emisiunile postului Antena 3 dupa o ampla dezbatere pe retelele de socializare ca urmare a unui interviu acordat de Dan Barna lui Mihai Gadea.

Citeste si: Liderii USR PLUS anunta ca refuza sa mai mearga la Antena 3. Iata cum s-au comportat Mihai Gadea, Mircea Badea, Mugur Ciuvica

Mai mult despre: , ,

Comentarii: