Borfasiada. Filialele PSD fac deja liste sa aduca din nou oameni la Bucuresti. Dragnea: „Venim mai multi si nu mai plecam”

politica

Mihai Politeanu de la Initiativa Romania anunta ca in filiala PSD Valcea se fac liste pentru un nou miting la Bucuresti. Dragnea a anuntat, in urma cu doua saptamani, dupa mitingul din Piata Victoriei, ca „vom veni mai multi si nu mai plecam”.

„PSD Valcea, inteleg ca ati inceput sa faceti liste de oameni pentru a-i aduce la Bucuresti sa salvati 1+73 de infractori condamnati pentru abuz in serviciu. Voi mai aveti vreo urma de busola morala? Va ganditi vreun pic la viitorul acestei tari? Sunteti noii mineri care fac ordine la Bucuresti?”, scrie Politeanu pe Facebook.

In urma cu doua saptamani, a doua zi dupa mitingul PSD din Piata Victoriei, Liviu Dragnea a amenintat ca este gata sa-i aduca din nou pe pesedisti la Bucuresti si „nu mai plecam”.

„Mai e nevoie sa venim o data? Venim mai multi si nu mai plecam. Nu mai plecam. Adica, stam pana rezolvam anumite lucruri, adica nu mai plecam seara acasa, stam aici. Ne mai plimbam prin Bucuresti”, a spus Dragnea”, a spus Dragnea la Antena 3.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: