politica

BREAKING Berbeceanu s-a intors acasa, a devenit administrator public al municipiului Deva: „Este randul meu! Este un nou inceput!”

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a fost numit administrator public al municipiului Deva, anuntul fiind facut de primarul orasului, Florin Nicolae Oancea.

”Bun venit in echipa, Traian Berbeceanu, administrator public al Municipiului Deva!”, a scris pe pagina sa de Facebook, edilul din Deva, Florin Nicolae Oancea.

Berbeceanu a fost prezentat in noua functie, luni, in cadrul unei conferinte de presa.

”Sunt convins ca impreuna vom face lucruri bune pentru deveni. Va asigur ca am ramas acelasi om deschis, vrem sa comunicam cat mai bine cu cetatenii care au asteptari mari de la noi”, a declarat Berbeceanu.

„Am revenit acasa, in orasul in care m-am nascut, unde m-am format si am performat profesional. M-am intors intre deveni, langa prieteni si cunoscuti, intre cei care vreme de peste 50 de ani mi-au oferit totul! Este randul meu! Este un nou inceput!”, a scris ulterior Berbeceanu pe Facebook.

Posted by Florin Nicolae Oancea on Monday, 5 April 2021

Traian Berbeceanu a fost pana la inceputul lunii martie prefect al Capitalei, pierzandu-si postul in urma algoritmului politic negociat de formatiunile din coalitia guvernamentala.

Traian Berbeceanu a fost, in trecut, sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, dar si sef de cabinet al ministrului de Interne.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Un barbat din Statele Unite si-a pierdut aligatorul care il ajuta de zece ani sa infrunte depresia si face un apel emotionant la gasirea lui – VIDEO

Un barbat din Pennsylvania, care atribuie unui aligator pe nume Wally faptul ca l-a ajutat…

7 minute ago

George Simion ii injura si ii ameninta pe „tradatorii” care au parasit partidul AUR in ultimele zile: „Venim dupa voi!” – VIDEO

Intr-un videoclip postat pe canalul sau favorit de comunicare, reteaua sociala chinezeasca TikTok, liderul AUR,…

35 de minute ago

Indemn socant al lui Lukasenko catre sportivii care vor participa la Olimpiada de la Paris: „Spargeti-le fata, aratati-le ca sunteti adevarati belarusi”

In timpul unei conversatii cu jurnalistii desfasurata ieri, cu prilejul sarbatoririi zilei de 1 Mai,…

O oră ago

Doi barbati din Iasi au primit o noua sansa la viata, gratie rinichilor prelevati pentru transplant de la Sofia si transportati cu un avion SMURD

Avionul SMURD Bombardier Learjet 75 nr. 1123 a incheiat, miercuri seara, o misiune care a…

2 ore ago

Un sofer iresponsabil a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita si a ramas blocat in mijlocul acestuia, fiind salvat de pompieri

Situatie uluitoare in Bistrita-Nasaud. Un sofer a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita, dar…

2 ore ago