politica

BREAKING Disperatul Ciolacu vrea la guvernare cu PNL: „25 cu 15 iese 40, nu 50 plus. Iohannis sa se gandeasca bine”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sugerat marti dimineata ca ar fi de acord sa intre la guvernare alaturi de PNL. Toata campania, el declarat insa ca PSD nu va mai vota „niciodata” un guvern din care sa faca parte si PNL.

„Din punctul nostru de vedere, ar fi fost posibila o guvernare PSD PNL daca venea o propunere de guvern de uniune nationala. In acea formula ar fi fost posibil ca PSD sa faca parte din acelasi guvern cu PNL”, a declarat Ciolacu la Antena 3.

„Dupa redistribuire vom avea 35-37%, dupa numaratoarea noastra PMP nu intra in parlament Eu in locul presedintelui as cantari foarte bine lucrurile. Eu raman la aritmetica de baza, 25 cu 15 iese 40, nu 50 plus. Daca ne dorim un guvern atat de la muchie in Parlament sa ne asumam un asemenea risc in asemenea perioada”, a insistat Ciolacu, neluand in calcul insa si UDMR si minoritatile.

„Suntem in criza sanitara si economica, acest Guvern nu poate da ordonante de urgenta. Nu numai ca guvernul este incompetent, este si inconstient. Sunt ferm convins ca vom avea peste 10 mii de infectari pe zi.

PSD nu va vota absolut niciun prim-ministru si o formula guvernamentala din care nu ar face parte. Domnul Rafila este cea mai competenta persoana pentru a ocupa functia de prim-ministru in aceasta perioada.

Nu cred ca este oportun acum un astfel de demers, suspendarea presedintelui, intr-o asemenea criza. Guvern interimar avem, afara a inceput sa ninga, avem ATI-pline, avem pe Catu care imprumuta zilnic miliarde nu stim pentru ce”, a mai spus liderul PSD.

In campania electorala, Marcel Ciolacu a declarat in repetate randuri ca exclude orice alianta cu PNL. „Discutiile din interiorul partidului sunt foarte clare: nu vom participa la o guvernare cu PNL, sub nicio forma”, a spus Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

3 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

3 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

3 ore ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

3 ore ago