news

Bucuresteanca nervoasa care se bate cu politistii. A lovit un politist, apoi a atacat o politista desi era incatusata – Video

O tanara din Bucuresti a fost retinuta, vineri, dupa ce a atacat in mod repetat politistii. Ea avea deja o condamnare pentru ca agresase in trecut alti politisti.

Bucuresteanca a lovit un politist la locul unui incident, unde tot ea a produs scandal, dupa care a atacat o politista in sectia de politie.

„La data de 22.03.2024 procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti a dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de o inculpata in varsta de 25 ani pentru savarsirea a doua infractiuni de ultraj, prev. de art. 257 alin. (1) si (4) C.pen. rap. la art. 193 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 38 alin. 1 C. pen. in stare de recidiva postcondamnatorie.

In fapt s-a retinut ca la data de 21.03.2024, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 5, Sectia 18 Politie au intervenit pentru aplanarea unui conflict ce se desfasura la un imobil de pe strada Mihail Sebastian din Bucuresti.

La fata locului a fost identificata persoana care a provocat scandalul, respectiv inculpata B.I.F., care i-a aplicat unui lucrator de politie o lovitura cu palma in zona umarului drept.

Dupa conducerea la sediul sectiei de politie, in timpul efectuarii controlului corporal, inculpata a lovit un alt agent de politie, de sex feminin, cu piciorul, in zona incheieturii mainii drepte si a genunchiului stang.

Anterior, inculpata a mai fost condamnata la pedeapsa inchisorii cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, tot pentru comiterea unei infractiuni de ultraj.

In cauza procurorul a dispus masura retinerii pentru o durata de 24 de ore, urmand ca inculpata sa fie prezentata judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Sectorului 5 Bucuresti cu propunere de arestare preventiva”, a anuntat Parchetul.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Simion si Neamtu s-au dus la curtea lui Gigi Becali sa-i ceara bani. Replica bogatasului: „Am dat bani si PSD-ului”

Liderul AUR, George Simion, si Mihail Neamtu l-au vizitat joi pe Gigi Becali la palatul…

17 minute ago

Zaharova, delir: „Din punct de vedere istoric, limba moldoveneasca este mai veche decat limba romana”. Maia Sandu, acuzata de „nazism”

Politica presedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, este comparabila cu experimentele celui de-al Treilea Reich in…

O oră ago

Coalitie guvernamentala cu extrema dreapta in Croatia. Conservatorii ii aduc la putere pe AUR-istii locali

Conservatorii la guvernare ai Croatiei au facut miercuri un pas important, formand o coalitie cu…

48 de minute ago

„Nemurirea digitala”. Invierea digitala a mortilor cu ajutorul AI ridica preocupari etice

Progresele AI deschid calea pentru o noua oportunitate de reconectare cu cei dragi care au…

O oră ago

Putin, paralel cu realitatea la parada de 9 Mai. Invadatorul Ucrainei acuza Occidentul de „revansism, colonialism si starnirea de conflicte regionale”

Presedintele rus Vladimir Putin a tinut joi un discurs sfidator, criticand Ucraina si aliatii sai…

2 ore ago