Campanie isterica pe Antena 3: „Veniti in STRADA alaturi de noi”. Filorusul Dogaru isi aduce militarii

news

Antena 3 a demarat o noua campanie, prin care cere telespectatorilor sa iasa in strada, pentru a protesta fata de „abuzurile” la care sunt supuse televiziunile trustului Intact. Colonelul in rezerva Mircea Dogaru a anuntat ca isi va trimite militarii la protest.

Chemarea la miting este difuzata din ora in ora, la inceputul buletinelor de stiri ale Antena 3. „Este un semnal de alarma fata de abuzurile care au avut loc fata de cele cinci televiziuni. Sute de romani din Capitala si din tara au anuntat ca vor participa. Se estimeaza un numar foarte mare de participanti”, spun prezentatoarele Antena 3.

Mitingul este mascat intr-o „intalnire cu telespectatorii”, dupa cum spune directorul postului, Mihai Gadea. „Ne-am consultat si ne-am gandit mult si bine la voi. N-ati vrea sa ne intalnim? Noi am vrea sa va multumim ca sunteti alaturi de noi. Am vrea sa ne cunoastem telespectatorii in fata. Ne dorim foarte mult sa va intalnim, vineri, la ora 15.00, in Piata Constitutiei. Vrem sa va cunoastem, vrem sa va auzim. Vom face ca libertatea cuvantului sa fie in deplinatatea ei”, a anuntat Gadea la Sinteza Zilei.

gadea miting

O alta vedeta a postului, Mircea Badea, a dezvaluit de fapt  ce se urmareste. Nu va fi o simpla intalnire, ci doar inceputul unei lungi serii de manifestari in strada organizate de Antena 3. „Urmeaza sa mai iesim. De abia de acum este de iesit in strada”, a spus Badea.

La mitingul din Piata Constitutiei va participa si Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate si in Rezerva al lui Mircea Dogaru. Acesta a organizat numeroase mitinguri de protest, fiind cunoscut pentru simpatiile sale proruse. Dogaru s-a intalnit, de alfel, si cu ideologul lui Vladimir Putin, Alexandr Dughin.

Dughin+si+Dogaru1

„Sa mergem in Piata Constitutiei pentru a apara libertatea”, se afirma intr-un mesaj al sindicatului lui Dogaru, difuzat de Antena 3.

Citeste si: Antena 3 cheama oamenii in strada, vrea sa dea JOS Guvernul Ciolos. Miting pe 19 februarie

Mitingul Antena 3 va avea loc vineri, de la ora 15.00, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: