Campionul minciunilor vorbeste despre fake news. Tariceanu, mesaj disperat: „Ultimul zvon lansat ar fi ca as fi negociat cu Vasile Blaga si cu Victor Ponta”

politica

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca circula de cateva saptamani „un fake news” potrivit caruia el ar fi avut negocieri politice cu fostul co-presedinte al PNL, Vasile Blaga, si cu presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Tariceanu spune ca astfel de negocieri nu au avut loc si nu vor avea pentru ca alianta PSD-ALDE este “solida” si le transmite celor care vor sa vada stopata lupta impotriva statului paralel ca “nu le va merge cu tactica fake news”.

“De cateva saptamani, circula intens un fake news care este reluat periodic, in ciuda faptulului ca nu exista niciun argument pentru a ii da crezare. Sunt invocate surse neprecizate, informatii din interior, se face referire la intalniri secrete. Sursele nu exista, informatiile sunt false, iar intalnirile nu au loc, dar asta nu ii impiedica pe cei care le raspandesc. Ultimul zvon lansat ar fi ca as fi negociat cu Vasile Blaga si cu Victor Ponta si ca urmeaza destramarea coalitiei de guvernare si formarea unei noi majoritati. Nimic mai fals si doresc sa pun punct acestei campanii de fake news”, a scris Calin Popescu Tariceanu pe contul sau de Facebook.

El sustine ca a fost plecat in concediu, iar astfel de negocieri nu au avut loc si nu vor avea pentru ca alianta PSD-ALDE este “solida”. Tariceanu recunoaste ca exista diferente de tactici, dar din punctul de vedere al obiectivelor strategice ”exista un acord puternic intre ALDE si PSD”.

“Las deoparte faptul ca am fost plecat in concediu cu familia in ultimele zile. Astfel de negocieri nu aveau cum si nu vor avea loc dintr-un motiv foarte simplu. Coalitia dintre ALDE si PSD este solida si are la baza cateva principii care ne si asigura o sustinere populara masiva, asa cum au aratat-o si ultimele sondaje. In primul rand, este vorba despre apararea drepturilor si libertatilor cetatenilor si lupta impotriva abuzurilor comise de statul paralel. In al doilea rand, consolidarea cresterii economice, astfel incat sa se faca simtita in buzunarele romanilor. Este adevarat ca asemenea oricarei coalitii exista diferende cu privire la pasii tactici ce trebuie urmati, in diferite situatii; dar din punctul de vedere al obiectivelor strategice exista un acord puternic intre ALDE si PSD”, a mai scris el.

Liderul ALDE le transmite celor care vor sa vada stopata lupta impotriva statului paralel ca “nu le va merge cu tactica fake news”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: