Cartea lui Dancila, plina de greseli gramaticale. Fragmente: „Cred ca Liviu Dragnea ma uraste”

politica

Cartea publicata de Dancila, in colaborare cu o jurnalista, „Viorica Dancila, partea ei de adevar”, este plina de greseli gramaticale, anunta jurnalista Carmen Dumitrescu, care a avut rabdare sa o citeasca.

„Este plina de erori de scriere, gramaticale, dezacorduri, acestea fiind intalnite cam la fiecare trei pagini. Inclusiv numele ‘Dancila’ este scris, uneori, cu litera mica, iar cuvintele sunt in multe situatii, masacrate”, scrie jurnalista in Investigatoria.

Jurnalista a selectat din carte cateva pasaje in care Dancila se rafuieste cu Dragnea, Ciolacu si Paul Stanescu.

„Da, eram singura in fata a cinci barbati. Nu mi-a fost teama de ei. Acum stiu ca, la un moment dat, vor fi condamnati de oameni si de partid, pentru ca au facut foarte mult rau. Ei spun ca Liviu Dragnea a facut rau acestui partid. Da, Liviu Dragnea a facut rau PSD-ului, dar si ei pericliteaza partidul prin modul duplicitar de a actiona. Il acuza pe Dragnea ca a modificat legile justitiei… Pai ei erau in Parlament. Acesti oameni lasi nu au avut curajul sa spuna atunci, cum a facut-o Viorica Dancila, ca nu sunt de acord cu modificarea codurilor penale. Lasii acestia se comportau ca niste slugi si au votat tot ce li s-a cerut. Paul Stanescu este unul dintre acesti lasi”, spune Viorica Dancila in cartea-interviu.

Dancila a mai spus ca Liviu Dragnea o uraste.

„Cred ca ma uraste, altfel nu imi explic de ce, in inchisoare fiind, a dat telefoane a oameni prin judet pentru a nu ma pune pe liste la parlamentare”, s-a plans Dancila.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: