„Castig de o mie de ori mai mult decat dvs. Stiu multe limbi straine”. Pippidi, cearta cu Marian Morosanu in fata sediului B1 TV – Video

news

Protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu” a abordat-o pe Alina Mungiu Pippidi la iesirea din sediul postului B1 TV, reprosandu-i ca sustine PSD si ca face jocurile Rusiei. Pippidi a reactionat cu duritate.

Pippidi i-a spus lui Morosanu ca este printre cei mai mari adversari ai PSD si i-a atras atentia ca „stiu multe limbi straine” si ca „castig de o mie de ori mai mult decat dumneavoastra”.

Pippidi: Eu am avut 25 procese cu PSD. Dumneavoastra cate ati avut?

Morosanu: Eu am avut cu jandarmii.

Pippidi: Pe mine m-au dat in judecata vreo 25 ministri PSD. De ce? Pentru ca i-am pus pe lista neagra la alegeri. Sunt singura persoana privata din Romania care a avut un proces privat cu PSD. Mi-au cerut scuze la televiziune. Ati auzit ceva despre asta?!

Morosanu: Iubiti prea mult partea de Rusia. De ce iubiti stanga ruseasca?

Pippidi: Care stanga ruseasca? Eu am avut doi bunici deportati in Siberia. Dumneavoastra spuneti ca sunteti anti-comunist, iar despre mine credeti ca nu sunt. Poate va uitati putin in anii 1990. Dumneavoastra sunteti treaz la ora asta? Aveti vreo idee cine a fost cine in Romania? Puteti sa-mi spuneti si mie, de exemplu, cine a fost la guvernare incepand din 1990? Trebuie sa ganditi un pic mai mult. Am cateva recomandari pentru dumnevoastra… Trebuie sa ajungeti la un grad mai mare de claritate mentala.

Morosanu: Nu puteti pleca dumneavoastra in China, Rusia sau Coreea?

Pippidi: De ce nu va duceti dumneavoastra in tarile astea?

Morosanu: L-ati iubit pe Iliescu?

Pippidi: Eu stiu multe limbi straine. Lucrez la Banca Mondiala. (…) Am facut mai mult pentru democratie decat ati facut dumneavoastra care dumneavoastra nu ati facut nimic. Sunteti de o ignoranta abisala. Habar nu am cine sunteti dumneavoastra si ce ati facut in afara de galagie. Va urez buna seara si mai cititi si dumneavoastra istoria.

Morosanu: Cati bani ati luat de la politicieni pentru a-i apara?

Pippidi: De ce sa iau eu bani de la politicieni?! Eu sunt profesor in Germania. Castig de o mie de ori mai mult decat dumneavoastra. Eu sunt romanul cu cele mai multe procese cu PSD.

Morosanu: Duceti-va la rusi ca stati cel mai bine acolo.

Pippidi: Insulta este usoara… sa faci ceva real contra PSD este mai greu.

Mai mult despre: ,


Comentarii: