news

Cazul Duduianu determina o noua reactie dura a lui Iohannis la adresa PSD: „Asta se vede acum pe strazi, PSD a incercat cu toata forta sa distruga legile justitiei”

Presedintele Iohannis a adus aminte, miercuri, de modul in care PSD a atacat justitia atunci cand a fost intrebat despre actiunile violente ale interlopilor din ultima perioada, culminand cu uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu.

„Este un fenomen pe care il observam cu ingrijorare, dar vedem ca exista o preocupare si la Interne si la marile parchete. Trebuie sa vedem lucrurile asa cum sutn, nu putem repara de pe o saptamana pe alta ce s-a stricat in ultimii 30 de ani.

Sa ne amintim cu tristete de cei trei ani de guvernare PSD, in care PSD a incercat cu toata forta sa distruga legile justitiei, sa puna cizma pe gatul justitiei, sa ii apere pe penali. Asta se vede acum pe strazi.

Actual guvern vine cu masuri, dar cand ajunge in Parlament este aceeasi majoritate pesedista care se opune la reformele necesare in domeniul justitiei. Dar asta nu ne va opri. Infractorii sa fie la puscarie si oamenii cinstiti sa fie aparati de institutiile statului, nu invers, cum s-a intamplat in anii de guvernare pesedista”, a declarat Iohannis intr-o coinferinta de presa.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

5 ore ago

INTERVIU Paul Constantin, bucatar: „Tinerii care mananca astazi fast-food vor ajunge sa aprecieze ciorbele si tocanitele, cand se vor aseza la casa lor”

Paul Constantin este una dintre cele mai volubile si mai indragite prezente mediatice din peisajul…

O oră ago

PSD Prahova si-a schimbat candidatul la o primarie cu nevasta acestuia. Candidatul are condamnare penala

Organizatia PSD Prahova a schimbat pe ultima suta de metri candidatura pentru Primaria comunei Sotrile…

28 de minute ago

„Cadouri” PSD la Pascani: cabanos, salam, pui, sunca, cozonac

PNL Pascani a anuntat joi ca va face plangere penala impotriva conducerii PSD Pascani pentru…

52 de minute ago

Slanic: Si mai multi oameni vor fi evacuati din blocurile aflate in zona strazii prabusite. PSD si PNL isi arunca vina reciproc

Departamentului pentru Situatii de Urgenta a decis, joi, sa extinda perimetrul de siguranta prin evacuarea…

O oră ago

Afaceri imobiliare dubioase si la Brasov. Primarul acuza majoritatea PSD-PNL ca vrea infiintarea un hotel in locul unei gradinite

Primarul Brasovului, Allen Coliban, acuza majoritatea PSD-PNl din Consiliul Local ca se opune infiintarii unei…

O oră ago