life

Ce facea un tanar beat din Rusia cu artificiile in noaptea de Revelion: „In mod miraculos a scapat nevatamat” – Video

Imagini ireale din Sankt Petersburg (Rusia) cu momentul in care un tanar in stare avansata de ebrietate tine sa defileze cu artificii.

Imaginile au fost publicate pe Telegram de publicatia rusa baza, care tine sa il ironizeze pe tanar.

„Cineva: De ce nu traiesc mult barbatii?

Barbati: …

P.S. Un locuitor beat din Murino din Sankt Petersburg, care sarbatorea Anul Nou, a scapat cumva miraculos nevatamat”, a notat Baza.

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat in urma cu trei luni ca problema alcoolismului din tara poate fi rezolvata. El a abordat acest subiect in cadrul unei intalniri cu guvernatorul regiunii Magadan, Serghei Nosov Presedintele a atras atentia asupra nivelului ridicat de alcoolism din regiune, dar a declarat: „Este o problema care poate fi rezolvata”. „Poate fi rezolvata in tara in general – poate si ar trebui sa fie rezolvata si in regiunea dumneavoastra”, a asigurat el, citat de TASS.

Putin a precizat ca nu se referea doar la educatie si medicina, „care in sine sunt foarte importante”. Ar trebui sa se acorde mai multa atentie crearii de facilitati culturale si sportive, a spus el.

„Trebuie sa le oferim oamenilor ceva de facut. Sunt sigur ca nu este o interdictie, dar oportunitatea de a se autodepasi, de a face lucruri interesante, de a-si dezvolta hobby-urile – este extrem de important, va ajuta cu siguranta. Aceasta este practica mondiala si practica tarii noastre in ultimii ani, unde avem rezultate bune in intreaga tara”, a declarat seful statului, cerandu-i guvernatorului din Magadan sa acorde o atentie deosebita.

Nu a fost prima data cand Putin aduce problema in atentia guvernatorilor. De exemplu, in august, la o intalnire cu Alexander Avdeev, seful regiunii Vladimir, a subliniat, de asemenea, ca in lupta impotriva alcoolismului „nu trebuie sa interzicem nimic” si sa crestem preturile in mod inutil – trebuie sa promovam un stil de viata sanatos. In acelasi timp, seful statului a calificat drept primitive argumentele potrivit carora „oamenii beau si vor continua sa bea”.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Bancile europene care au ramas in Rusia si-au triplat profiturile. Banca Centrala Europeana intervine si le cere sa plece pentru a evita sanctiunile SUA

Banca Centrala Europeana (BCE) indeamna bancile sa paraseasca piata rusa cat mai repede posibil, avand…

21 de minute ago

Sondaj comandat de PNL. Burduja anunta ca a trecut pe locul 3: „Sunt la 7% distanta de locul 1”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis pe grupurile interne ale PNL rezultatele…

2 ore ago

Mister vechi de 4.000 de ani, descifrat: Cum au fost construite piramidele din Giza. Ce arata imaginile din satelit

Se crede ca un brat al Nilului recent descoperit, ascuns sub nisipul desertului si sub…

24 de minute ago

Elon Musk oficializeaza trecerea de la Twitter la „X.com”. Acesta va furniza si servicii financiare

Schimbarea de identitate a Twitter este completa. Miliardarul american Elon Musk a anuntat vineri, pe…

19 minute ago

Ignorand total faptul ca Rusia este stat agresor, China acuza SUA ca ar fi „direct responsabile de crearea si amplificarea crizei ucrainene”

Statele Unite sunt direct responsabile pentru crearea si dezvoltarea crizei ucrainene pana la stadiul actual,…

2 ore ago