politica

Cearta intre PSD-isti din cauza protestelor. Nastase, umilit la RTV de Tudose: „Sa stea linistit, stim ce avem de facut”

Mihai Tudose, prim-vicepresedinte PSD, a avut o replica nervoasa la adresa lui Adrian Nastase, miercuri seara, dupa ce acesta i-a cerut lui Marcel Ciolacu sa imbrace o geaca rosie si sa mearga in fata Guvernului. „Din tribuna toata lumea da goluri”, a replicat Tudose catre fostul lui sef de partid.

„Romania este din ce in ce mai divizata si oamenii asteapta solutii si nu stiu prea bine cum sa le obtina. Partidele au o cota de incredere foarte mica. Ma uita la PSD ca nu stie daca e bine sa participe la aceste demonstratii de strada sau nu. Eu, daca as fi in locul lui Marcel Ciolacu, as pune o geaca rosie pe mine si as iesi sa dau o declaratie in fata Guvernului. Nu neaparat sa ma asociez cu altii sau cu alte tipuri de nemultumiri, ci pentru a arata ca e nevoi de o dezbatere serioasa.

Ca sa intru intr-un alt registru, iata ca a venit momentul ca propunerile de daramare a gardului de la Parlament, Guvern, Cotroceni, sa fie puse in aplicare. Au fost legi in acest sens, a fost un entuziasm 10 ani ani pentru aceste initiative. Iata ca este un moment foarte potrivit pentru aceste initiative. Parlamentarii PSD sa ia initiativele de acolo de unde se afla si sa le sustina. Doar prin reducerea la absurd si prin a arata cat de stupide sunt unele initative ale celor de la putere se poate demonstra ca ei nu meritau sa ajunga la putere. Dincolo de operatiuni rituale cu motiuni, e nevoie de actiuni mult mai puternice”, a declarat Adrian Nastase la Romania TV.

Prezent si el in emisiunea, Tudose a reactionat iritatm cerandu-i lui Nastase sa nu dea lectii actualei conduceri a PSD.

„Din tribuna toata lumea da goluri. Daca iesea Ciolacu cu geaca rosie spuneau toti ca iesim si politizam protestul. Sa stea toti linistiti, ca stim noi ce avem de facut”, a declarat Mihai Tudose.

Cateva site de protestatari se afla din nou, miercuri seara, in Piata Victoriei, solicitand demisia guvernului.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Teodosie, trimis in judecata de DNA. Alaturi de arhiepiscop va fi in sala de judecata si consilierul acestuia, Ilie Petre

Procurorii DNA Constanta au dispus, miercuri, trimiterea in judecata a lui IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.…

6 minute ago

Rares Bogdan: „Candidatul nostru la Presedintie se numeste Nicolae Ciuca, generalul Nicolae Ciuca. Este obligat prin statutul partidului sa candideze”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat miecuri ca Nicolae Ciuca este candidatul partidului la presedintie,…

34 de minute ago

Romania, pe locul 89 in topul celor mai atragatoare tari pentru cei care vor sa lucreze in strainatate. Pe primul loc se afla Marea Britanie

Romania se afla pe locul 89 in clasamentul celor mai atragatoare tari pentru cei care…

3 ore ago

La ce e buna „facultatea”: Radu Mazare sustine ca dupa gratii „l-a descoperit pe Dumnezeu” si frecventeaza cercurile de lectura de la Penitenciarul Jilava

Dupa o viata condimentata din plin cu chefuri, paranghelii, masini luxoase si femei frumoase, Radu…

3 ore ago

Vaslui: Doi angajati ai unei primarii au cazut intr-o fosa septica din fata primariei, posibil decedati

Primarul comunei Stefan cel Mare din Vaslui a sunat miercuri la 112 pentru a anunta…

2 ore ago

Steagul rus va fi interzis la Berlin pe 9 mai. Au fost anuntate mai multe manifestari pro-ruse in capitala germana

In acest an, autoritatile capitalei germane, Berlin, au interzis steagurile rusesti, uniformele militare, afisele cu…

3 ore ago