politica

„Ceausescu”, plangere penala impotriva „militianului borfas Mitica Dragomir”: „Nu ii voi ierta. Nu le cer bani, n-am nevoie de banii lor” – Video

Protestatarul Marian Tivilic „Ceausescu” anunta ca depune plangere penala impotriva lui Mitica Dragomir dupa ce a fost batut, marti seara, in fata sediului B1 TV.

„Am fost la INML pentru control si eliberarea certificatului medico-legal. Urmeaza plangerea penala impotriva borfasului militian Mitica Dragomir”, a anuntat miercuri protestatarul.

„Nu ii voi ierta. Nu le cer bani, n-am nevoie de banii lor pentru ca nu am iesit in strada sa fac bani. Eu am iesit in strada sa critic politicienii, din cauza lor am ajuns unde am ajuns”, a spus protestatarul dupa ce a iesit de la INML.

Protestatarul Marian Tivilic „Ceausescu” a fost batut, marti seara, in fata sediului B1 TV de soferul lui Mitica Dragomir. „Ceausescu” l-a asteptat pe Mitica Dragomir cu un stegulet comunist si i-a spus „Borfasule”.

In momentul in care Dragomir a iesit din sediul B1 TV, Marian Tivilic  a inceput sa strige: „Militianule spurcat” si „Borfasule!”. Dragomir s-a enervat si a inceput sa loveasca cu picioarele, fiind indepartat de unul dintre bodyguarzii sai.

Ulterior, in conflict a intervenit si soferul lui Dragomir, care a inceput sa il loveasca pe protestatar. Marian Tivilic a fost pus la pamant, acuzand apoi ca a fost lovit in ochi.

Politia Capitalei a transmis, miercuri dimineata, ca in acest caz a fost deschis dosar penal.

„Cu privire la imaginile aparute in spatiul public, in care a avut loc o agresiune intre mai multe persoane, Serviciul Informare si Relatii Publice din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti este abilitat sa comunice urmatoarele: Politistii Sectiei 1 s-au sesizat din oficiu, in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs evenimentul. In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pentru a se stabili participatia fiecarei persoane”, a informat Politia Capitalei.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Romania, pe locul 89 in topul celor mai atragatoare tari pentru cei care vor sa lucreze in strainatate. Pe primul loc se afla Marea Britanie

Romania se afla pe locul 89 in clasamentul celor mai atragatoare tari pentru cei care…

3 minute ago

Imagini spectaculoase: un avion Boeing 763 a aterizat „in bot” pe aeroportul din Istanbul, din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare – VIDEO

Un avion cargo FedEx s-a confruntat cu o situatie tensionata miercuri, cand a executat o…

6 minute ago

Dupa Franta, si Lituania este gata sa trimita trupe in Ucraina, in cadrul unei misiuni de antrenament

Lituania este pregatita sa trimita soldati in Ucraina in cadrul unei misiuni de antrenament, scrie…

10 minute ago

Lingourile de aur se vand ca painea calda in magazinele si automatele din Coreea

Pe langa ramen si carnati, magazinele din Coreea de Sud au un nou articol popular…

31 de minute ago