Celebrul protestatar Marian „Ceausescu” pleaca definitiv din Romania: „Voi locui intr-o tara civilizata unde politicienii sunt reprezentantii poporului, nu ‘stapani’ ca in Romania”

news

Celebrul protestatar Marian Morosanu „Ceausescu” a anuntat, joi, ca pleaca definitiv din Romania. El se va stabili in Danemarca.

UPDATE Protestatarul anunta ca de fapt nu va pleca, el incercand prin aceasta farsa sa atraga atentia asupra acestui fenomen grav al emigrarii romanilor. „Ascultati ce spun: nu noi, romanii, trebuie sa plecam din tara noastra, o tara frumoasa, ci politicienii, cei condamnati la puscarie”, spune Morosanu intr-un mesaj pentru aktual24.ro.

„Astazi este ultima mea zi de Romania, sunt in drum spre aeroport. Eu de acum voi locui definitiv intr-o tara civilizata unde politicienii sunt reprezentantii poporului, nu ‘stapani’ ca in Romania.

Iar o mare parte din politicienii hoti, comunisti, condamnati penal, militieni, securisti si jandarmi vor desface sampania sa bea de bucurie”, a scris Morosanu pe Facebook.

El a facut apoi un live de pe aeroportul Otopeni in care si-a prezentat biletul de avion, afirmand ca este doar „dus”.

Marian Morosanu este unul dintre cei mai cunoscuti protestatari din Piata Victoriei. Numerosi lideri ai PSD au avut de a face cu el, acesta urmarindu-i pe strada pentru a le reprosa atacurile impotriva justitiei si protejarea coruptilor. Intr-un acces de furie, Liviu Dragnea l-a catalogat drept „Securila”.

Morosanu a reusit sa o scoata din minti si pe Gabriela Firea.

Mai mult despre:


Comentarii: