Celebrul slogan anti-PSD s-a auzit puternic si la Montreal, in timpul meciului Simonei Halep. Peste 1.000 de romani s-au aflat in tribune

politica

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, finala turneului de la Montreal, a fost intrerupt la un moment dat de o scandare din tribune.

In game-ul trei din setul unu, pe serviciul lui Stephens, Simona Halep conducea cu 40-0, Stephens urma sa serveasca. In acel moment s-a auzit din tribune „Muie PSD“.

Un alt roman a strigat si el: „Inca o data“. Sloganul anti-PSD s-a auzit din nou. Arbitrul a intrerupt jocul si a cerut liniste.

Peste 1000 de romani au sustinut-o pe Simona ieri din tribune. Cel care a strigat celebra scandare anti-PSD este Silviu Cirneleaga, un roman plecat din tara de mai bine de 20 de ani, care locuieste la Montreal, unde desfasoara afaceri in domeniul constructiilor de imobilare, informeaza Adevarul.

Desi este casatorit cu o canadianca, iar copiii sai sunt nascuti la Montreal, el urmareste atent evenimentele din tara, fiind un aprig contestatar al regimului politic din Romania.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: