Chirieac s-a reorientat rapid, acum il lauda pe liderul PNL: „Este foarte bine ca Ludovic Orban este candidat de premier”. Azi-dimineata anunta ca motiunea nu trece

politica

Bogdan Chirieac l-a laudat, la scurt timp dupa victoria motiunii de cenzura, pe presedintele PNL, Ludovic Orban. Joi dimineata el sustinea ca are informatii ca motiunea nu trece.

„Faptul ca domnul Orban anunta ca dansul este candidatul de prim-ministru, intr-o oarecare masura contribuie la scaderea instabilitatii politice din Romania in aceasta perioada.

Fiindca asa cum vorbeam mai devreme, de o saptamana se vehiculau alte persoane pentru postul de prim-ministru. Faptul ca domnia sa este, din capul locului, candidat de prim-ministru, este foarte bine. Stim ca liberalii isi asuma guvernarea, pentru ca daca venea un tehnocrat sau un diplomat in functia de premier, senzatia pe care o ai e ca PNL si Klaus Iohannis nu-si asuma rezultatele acestei motiuni de cenzura”, a declarat Bogdan Chirieac  la Romania TV.

Cu cateva ore mai devreme, Chireac sustinea ca motiunea nu are nicio sansa sa treaca.

”Azi noapte, la ora 00.30, rezultatul era acelasi: motiunea nu va trece. Daca nu se intampla ceva spectaculos in aceasta dimineata care sa schimbe rezultatul, la ora 13.00, cand este programata votarea, motiunea nu va trece. Numerosi parlamentari au reflectat mai bine si au hotarat sa nu voteze, chiar daca multi dintre ei au semnat textul motiunii de cenzura”, spunea Chirieac joi dimineata, citat de DC News.

Mai mult despre: ,


Comentarii: