Cine conduce acum Romania. Stefanescu, scandal in fata reprezentantei Comisiei Europene: „Pamantul va fi inghitit de o gaura neagra” – Video

news

Codrin Stefanescu, unul dintre cei mai importanti vectori de imagine ai PSD, secretar general adjunct al partidului de guvernamant, a participat in 2008 la un miting impotriva experimentului LHC, acceleratorul de particule al CERN. El spunea ca „pamantul va fi inghitit de o gaura neagra”.

La vremea respectiva, Codrin Stefanescu era vicepresedinte al Partidului Conservator. Impreuna cu un alt lider al partidului, Marius Marinescu, si cu cuteva zeci de mebri PC, el a protestat in fata reprezentantei Comisiei Europene in Romania fata de efectele „apocaliptice” ale experimentului de la Geneva.

“Din cate am inteles eu, din ce am citit si ce spun unii cercetatori este ca experimentul va esua si se va crea o gaura neagra. Oamenii de stiinta spun ca, odata deschisa, aceasta gaura neagra va absorbi tot ce este in jur si nu va putea fi inchisa. Asa ca se poate ca intreg Pamantul sa fie inghitit”, a declarat atunci Stefanescu, citat de hotnews.ro. Ela cerut oprirea acestor experimente. “Sa nu faca experimente pana cand nu au tehnologia de a ajunge pe Luna”, a mai declarat Codrin Stefanescu.

„Avem deja niste experiente negative atunci cand s-a inventat energia atomica si vedeti ce s-a facut cu acea inventie. In loc sa mearga in directia umanitara, a mers catre o catastrofa care a avut loc in Nagasaki si Hiroshima. A fost folosita impotriva oamenilor, nu in folosul lor energia atomica. Sper sa nu se ajunga la o catastrofa, sper!”, mai arata Codrin Stefanescu.

Iata ce spunea si Mihai Marinescu, colegul de lupta impotriva gaurilor negre al lui Stefanescu.  “Acest gen de experiente pot genera un dezastru la nivel de planeta. Unii fizicieni de la CERD au spus ca exista posibilitatea de a se produce o catastrofa. Este posibila chiar o explozie. Cat despre acele gauri negre sa stiti ca exista deja niste procese pe rol pentru a stopa aceste experimente”.

Codrin Stefanescu stabileste in prezent politica de guvernare a Romaniei, alaturi de un grup restrans de lideri ai PSD. Stefanescu este unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: