news

Cine e femeia gasita cu „multiple plagi” in toaleta din Aeroportul Otopeni: „Sunt o luptatoare”. Avea la ea mai multe fotografii cu masini de politie

IPJ Ilfov a anuntat, sambata, ca in toaleta Aeroportului Otopeni a fost gasita o femeie cu multiple plagi la nivelul gatului si antebratelor. Aceasta este o mai veche cunostinta de-a politistilor.

„La data de 1 aprilie a.c., in jurul orei 11:35, Serviciul de Politie Transporturi Aeriene Henri Coanda a fost sesizat prin Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, cu privire la faptul ca, in toaleta din incinta terminalului Plecari a Aeroportului Otopeni, a fost gasita o femeie, in varsta de aproximativ 40 de ani, prezentand multiple plagi la nivelul gatului si antebratelor, aceasta fiind transportata de urgenta la Spitalul Floreasca.

In cauza, politistii efectueaza verificari pentru a stabili situatia de fapt si pentru luarea masurilor legale ce se impun”, a anuntat oficial IPJ Ilfov.

Femeie este din Barlad, iar anul trecut a provocat un mare scandal in Barlad, cand impreuna cu sotul ei s-a batut cu trei politisti. Ea a facut mai multe plangeri impotriva politiei din Barlad si a procurorilor, considerandu-se victima.

In aeroport, ea avea fotografii printate cu masini de politie.

Anul trecut, in vara, se certa in centrul Barladului cu iubitul ei. Niste trecatori au chemat politia. si ea si sotul au injurat politistii.

In noaptea de 30 spre 31 august 2022, Politia municipiului Barlad a fost sesizata, prin 112, cu privire la producerea unui scandal intre un barbat si o femeie, in zona unui spatiu comercial de pe strada Hotin, municipiul Barlad, judetul Vaslui, pe fondul consumului de alcool in cantitati foarte mari, dupa cum au recunoscut faptuitorii ulterior.

„Barbatul de 50 ani se manifesta violent si ar fi agresat persoana care il insotea, o femeie de 39 de ani (concubina acestuia), din Barlad, si ar fi aruncat ulterior cu pietre catre aceasta. Totodata, ar fi incercat sa loveasca si ar fi aruncat cu pietre si in directia altor martori care se aflau in zona si care ar fi incercat sa intervina intre cei doi”, au stabilit anchetatorii.

Actiunile violente ale barbatului au fost intrerupte de echipajele de politie din cadrul Politiei municipiului Barlad sosite la fata locului. Oamenii legii l-au imobilizat si incatusat pe un barbat violent si l-au condus la sediul Politiei municipiului Barlad pentru dispunerea masurilor legale.

Intrucat in momentul sosirii politistilor, femeia de 39 de ani facea scandal si injura, incercand astfel sa opreasca imobilizarea barbatului, aceasta a fost, la randul sau, imobilizata si incatusata, fiind condusa la sediul Politiei Municipiului Barlad in vederea continuarii cercetarii.

Chiar si incatusat, barbatul a continuat sa ameninte cu bataia trei politisti si chiar i-a lovit pe doi dintre acestia.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

3 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

4 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

4 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

4 ore ago