Cine este „eroul de la Revolutie cu gloante in corp” care i-a deschis calea lui Liviu Dragnea la Curtea Suprema: „Mercenarii merg in iad”

news

Individul care i-a bruscat pe jurnalistii prezenti la ICCJ, pentru a-i face loc lui Liviu Dragnea la iesirea de la proces, se numeste Bogdan Cristache. Potrivit informatiilor de pe pagina sa de Facebook, Cristache este director la firma de paza si protectie Cosepa Security.

Cristache a fost retinut de jandarmi dupa incidentele de la ICCJ si a fost amendat cu 200 de lei.

interlopi

El a fost adus acolo de catre secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

codrin2

Seful OPC Constanta, Horia Constantinescu (membru PSD), afirma ca este prieten cu Bogdan Cristache.

”Ii cunosc pe amandoi! Axinte a lucrat la noi (Bonton Palace, club detinut de Andrei Nastase, fiul lui Adrian Nastase) in trecut, iar acum stiu ca lucreaza la o firma de paza. Bogdan Cristache stiu ca lucreaza si el cu Axinte. Imi sunt prieteni amandoi si niciunul nu este din clanul Duduianu! Axinte Costel a fost sportiv la Clubul Dinamo si este un luptator (de greco-romane) titrat! Asa cum am mai spus si in trecut, imi asum prietenii, trecutul, prezentul si sigur viitorul!”, a declarat Horia Constantinescu pentru presa din Constanta.

Cristache, la distractie in clubul lui Andrei Nastase:

cristache6

Axinte, unul dintre interlopii care l-au escortat pe Liviu Dragnea, impreuna cu fiul lui Adrian Nastase:

interlop

Citeste si: Prima reactie publica a „interlopului” care l-a pazit pe Dragnea la ICCJ: „Domnilor ‘jurnalisti’, ma predau!!!”

Bogdan Cristache are postate numeroase poze pe pagina sa de Facebook in ipostaze fioroase. El si-a facut si un tatuaj pe care scrie: „Mercenarii nu mor niciodata. Ei merg in iad sa fie impreuna”.

cristache5 cristache2 cristache3 cristache4

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca interlopii care l-au aparat pe Liviu Dragnea in timp ce iesea de la Curtea Suprema sunt „eroi” ai Revolutiei din 1989, afirmand ca „unii au in corp si acum gloantele incasate atunci”. Insa, din imagini reiese ca acestia au varste intre 30 si 35 de ani, deci nu puteau sa aiba mai mult de zece ani in 1989.

„Noi, cei din PSD, nu putem accepta ca in fata unei instante intr-un proces normal, legal si sper corect, sa-si faca de cap o banda de agitatori care pretind ca reprezinta societatea civila. Este o minciuna. Reprezinta statul paralel! Societatea civila nu are de-a face cu violentele, injuraturile si amenintarile pe care ei le profereaza impotriva membrilor PSD. Eu si alti colegi din Bucuresti, cand am vazut ce se intampla, cand am vazut agresivitatea lui Malin Bot si a unei dudui fara serviciu care isi facea selfie in timp ce injura, ne-am dus la proces. Am facut acest lucru pentru ca Malin Bot si gasca lui securistoida sa inteleaga ca raportul de forte in societate este de 9/10, adica din zece romani, noua sunt cu PSD. Prin urmare, aceasta haita agresiva care face tambalau, incearca sa rupa hainele membrilor PSD, sa inteleaga ca nu i-a iesit povestea. Cand a vazut ca nu ii iese diversiunea, Malin Bot a inceput sa se planga. De acum inainte, la procese unde sunt membri PSD, la iesire, le promit ca vom fi acolo; eu si camarazii mei de la Revolutie. Unii au in corp si acum gloantele incasate atunci. Am luptat pentru dreptul de a manifesta, dar nu violent!”, a spus Stefanescu.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: