Categories: news

Cine este IUBITUL „femeii de fier” Laura Codruta Kovesi. Apare si in reclame

Iubitul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, este Emil Florin Nemes, care lucreaza pentru RCS-RDS si apare intr-o reclama la Digi Mobil, scrie Catavencii.

Emil Florin Nemes este reprezentantul tuturor companiilor si posturilor de televiziune care apartin RCS & RDS, el fiind coordonatorul de marketing si PR al companiei, functie pe care o ocupa din 2009.

Presupusul iubit al sefei procurorilor anticoruptie le este mai cunoscut romanilor din reclamele Digi Mobil, unde joaca alaturi de fostul fotbalist Gica Craioveanu.

Nascut in Tarnaveni, Florin Nemes a absolvit Academia Fortelor Aeriene “Henri Coanda” din Brasov, in 2003, a lucrat pentru Augusta Papier, Infogate Telecom si, dupa cum deja ati citit, din 2009, RCS & RDS. Domnul Nemes adora literatura de dezvoltare personala, alergarea si mancarea vegetariana.

Conform Catavencii, Nemes a fost si el vizat de spionii israelieni de la Black Cube.

“Si, totusi, ce ar fi cautat domnul Nemes pe lista israelienilor? Ce l-ar fi putut aduce in vizorul acestora, de ce si-ar fi dorit acestia sa-i scormoneasca prin casutele de e-mail, cand ar fi putut afla atatea lucruri despre el doar din surse deschise? Pai, ca sa spunem asa, domnul Emil-Florin Nemes este un barbat puternic. Iar cei de la Black Cube pareau destul de interesati de barbatii puternici ai Romaniei. De barbatii puternici, dar mai ales de femeile cu adevarat puternice care se afla in spatele acestora. Iar in spatele domnului Nemes se afla, de ani buni, cea mai puternica femeie din Romania.

Exact. De aproximativ patru ani, plus-minus, Emil-Florin Nemes si Laura Codruta Kovesi traiesc o frumoasa poveste de dragoste”, mai scrie sursa citata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

3 ore ago

Germania si-a rechemat pentru o saptamana ambasadorul in Rusia, in semn de protest fata de atacul cibernetic. Cehia il convoaca pe ambasadorul rus

Germania a anuntat luni ca si-a rechemat ambasadorul in Rusia pentru o saptamana de consultari…

5 ore ago

Audientele TV de Paste. RTV, pe primul loc cu manele: Marian Mexicanu, Vali Vijelie si Pomohaci – Video

Romania TV s-a situat pe primul loc, in ziua de Paste, in topul audientelor. RTV…

4 ore ago

Patru adolescenti sunt anchetati pentru atacul asupra europarlamentarului german Matthias Ecke

Patru adolescenti germani sunt anchetati in legatura cu atacul violent asupra unui politician german, care…

5 ore ago

Zona garii din Sinaia, inundata in urma unei ploi abundente

Pompierii au intervenit, luni, in statiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strans pe partea…

5 ore ago