Cine este Sorin Grindeanu, noua propunere a PSD pentru postul de premier

politica

Noua propunere de premier a PSD este Sorin Grindeanu.  El este presedinte al Consiliului Judetean Timis.

Sorin Grindeanu este nascut in 5 decembrie 1973, la Caransebes, este absolvent al Universitatii de Vest Timisoara, Facultatea de Matematica, Sectia Informatica (1992 – 1997), apoi, timp de un an, a urmat studii aprofundate, specializarea Baze de Date, Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Matematica, Sectia informatica.

In 1999 a avut o bursa Tempus pe o perioada de 3 luni la Universitatea Bologna – Italia, in domeniul statistica sociala, iar in 2001 a facut specializari in domeniul : Educatia adultilor la Institutul fur Erwahscnenbildung din Frankfurt – Germania, Universidade de Aveiro, Portugalia, Metropolitan Leeds University, Marea Britanie.

In perioada octombrie 1998 – octombrie 2000 a fost preparator la Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Sociologie si Psihologie, apoi timp de un an a fost asistent la Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Sociologie si Psihologie, din noiembrie 2001pana in ianuarie 2004 a fost director la Directia pentru Tineret si Sport Jud. Timis, in urmatorii trei ani a detinut functia de director general adjunct la Delpack Invest SRL, timp de cateva luni, in 2008, a fost director SC Ahm Smart SRL, iar din iunie 2008 pana la alegerea ca deputat a fost viceprimar la Primaria Timisoara.

Potrivit declaratiei de avere, Sorin Grindeanu are trei terenuri in judetul Timis. El a creditat cu 20.000 euro si 83.000 de lei firma SC DuoFarm SRL, unde sotia sa este farmacist-diriginte. Are un credit de 44.000 de euro la ING.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: