Cine il linseaza pe Nicusor Dan. Nasa Dana Budeanu, prietena cea mai buna a Elenei Udrea si a Gabrielei Firea

actualitate

Televiziunile de propaganda ale PSD amplifica paroxistic subiectul inregistrarii cu Nicusor Dan care a fost facuta publica de Dana Budeanu. Dana Budeanu a anuntat ca o sustine la primarie pe Gabriela Firea, pe care a catalogat-o drept „sora mea”. O alta sora este Elena Udrea, careia i-a botezat copilul in urma cu exact un an, in septembrie 2019.

Subiectul inregistrarii cu Nicusor Dan a fost dezbatut amplu, luni seara, la toate televiziunile de stiri care beneficiaza de campanii de publicitate din partea Primariei Capitalei: Romania TV, Antena 3 si B1 TV, la aceasta din urma fiind prezent insusi Ciolacu in studio. Acesta a solicitat ca DNA sa se sesizeze, spunand si ca PSD va cauta o persoana care sa-i faca plangere penala lui Nicusor Dan pentru trafic de influenta.

Citeste si: Incep marile mizerii, Firea scoate „inregistrari” cu Nicusor Dan. A pus-o pe Dana Budeanu sa le faca publice

Dana Budeanu, cea prin intermediul careia Gabriela Firea a lansat inregistrarea in spatiul public, a fost prezenta si la Antena 3, in emisiunea lui Mihai Gadea, si la Romania TV.

Insa Dana Budeanu nu este prietena foarte buna doar cu Gabriela Firea ci si cu Elena Udrea. Elena Udrea a fost un simbol al coruptiei la Antena 3 timp de aproape zece ani.

In septembrie 2019, Dana Budeanu a fost una dintre nasele copilului Elenei Udrea.

„Designerul Dana Budeanu, care realizeaza rubrica Verdictul Danei, in cadrul emisiunii Vorbeste lumea, de la PRO TV, a fost una dintre nasele micutei, alaturi de inca un cuplu apropiat Elenei Udrea. Dana Budeanu a purtat un costum alb, cu pantalon evazat, si sacou scurt in fata si mai lung in spate. Dupa ceremonie, invitatii au fost asteptati la un restaurant select din zona Herastrau”, scris Click in 2019.

Iata imaginile de atunci:

Nicusor Dan a acuzat-o pe Gabriela Firea ca se afla in spatele difuzarii inregistrarii.

”Am vorbit despre Afacerea Parcul Verdi (caz de coruptie de 50 de milioane de euro al administratiei Firea-PSD), despre Afacerea Tramvaiele (caz de coruptie de 180 de milioane de euro al aceleiasi administratii) si voi continua sa vorbesc despre coruptie, nepotism si batjocura de la Primaria Capitalei.

Mafia din PSD si urmasii lui Dragnea folosesc aceleasi mijloace murdare cu care ne-au obisnuit pentru a incerca sa opreasca indepartarea de la butoane a lor si a administratiei corupte, condusa de Gabriela Firea.

Inregistrarea pesedista, in care consilierul primarului sectorului 4 incearca sa forteze, evident fara succes, vreo declaratie compromitatoare din partea mea, nu arata nimic altceva decat ca am realizat toate demersurile legale pentru a opri o actiune abuziva a administratiei locale.

In primavara, informasem, in scris, Avocatul Poporului si Primaria Sectorului 4 despre demolarea ilegala pe care se pregatea s-o comita. La momentul inregistrarii, acum cateva luni, partea vatamata incerca sa ajunga la o solutie amiabila.

Ca parte in proces, prin Asociatia Salvati Bucurestiul, le-am cerut celor doua parti sa se intalneasca, impreuna cu avocatii lor, pentru a discuta. Pana la urma, procesul a continuat si justitia ne-a dat castig de cauza, fapt care arata ca actiunea noastra a fost una legitima.

Asociatia Salvati Bucurestiul accepta cazuri in care exista premise serioase in privinta savarsirii unor abuzuri din partea autoritatilor. Pana acum, ASB are 175 de procese castigate in instanta in chestiuni de mediu, urbanism, constructii si patrimoniu.

Ii informez pe primarul licitatiilor trucate si pe primarul interlopilor ca, indiferent cate manipulari incearca sa instrumenteze, nu vor reusi sa acopere abuzul si coruptia pe care le patroneaza. O astept la dezbatere pe candidata PSD la Primaria Capitalei, sa discutam inclusiv despre cazul din sectorul 4. Curaj, Gabriela Firea!”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: