„Cine pe cine a dominat, dintre Basescu si Udrea?” – Raspuns surprinzator al Adrianei Saftoiu

news

Proaspat lansata, cartea Adrianei Saftoiu despre experienta sa la Palatul Cotroceni in mandatul lui Traian Basescu isca o sumedenie de controverse. Saftoiu a incercat sa ofere mai multe detalii intr-un interviu acordat ziare.com.

„Nu e o carte de memorii, in intelesul consacrat al termenului. E o marturie. De ce acum? Exista un timp al marturisirii, cum spune Eclesiastul, iar timpul meu acesta e. Dupa sapte de ani de la incheierea acelei colaborari, dar mai ales de abia cand acea lume si-a incheiat mizele politice electorale”, spune Saftoiu despre cartea „Cronica de Cotroceni”.

Intrebata care „Care a fost realul raport de forte dintre Traian Basescu si Elena Udrea? Cine pe cine a creat, cine pe cine a dominat?”, Saftoiu ofer un raspuns surprinzator.

„Cine pe cine a creat nu e un mister. Cat despre cine pe cine a dominat, sa recitim mitul lui Pygmalion, cel povestit de Ovidiu. Va reamintesc doar finalul: uniunea lui Pygmalion cu femeia sculptata in fildes a creat un fiu numit Pathos („suferinta” in limba greaca)”, a declarat fostul consilier prezidential in interviul pentru ziare.com.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,


Comentarii: