politica

Ciolacu anunta ca PSD ia totul: „PSD va conduce Romania si dupa 2024, indiferent daca cu PNL sau fara PNL”

Partidul Social Democrat va conduce Romania si dupa 2024, indiferent daca va fi in alianta cu PNL sau singur, a declarat, sambata, la Conferinta Judeteana de Alegeri a PSD Bacau, presedintele formatiunii, Marcel Ciolacu.

„Daca vom avea maturitatea de a ne respecta ca si parteneri – si eu cred ca nu exista alta solutie pana in 2024, decat actuala coalitie politica – vom avea o sansa si dupa 2024. PSD va conduce Romania si dupa 2024, indiferent daca cu PNL sau fara PNL”, a afirmat presedintele PSD, citat de Agerpres.

Marcel Ciolacu a subliniat, in acelasi cadru, ca partidul va obtine peste 40% la alegerile parlamentare, contrazicandu-l astfel pe liderul PSD Bacau, Dragos Benea, care spusese anterior ca social-democratii au ales intrarea la guvernare si au pierdut sansa sa mai obtina un astfel de scor.

„Vorbea Dragos ca in 2024 am fi avut de ales sa avem 40% la alegeri si am ales totusi sa nu avem 40% si sa intram la guvernare si sa dam aceasta coerenta actului de guvernare si o eficienta categoric asteptata atat de catre romani cat si de mediul de afaceri. Nu sunt asa convins! Eu sunt ferm convins ca, impreuna, in echipa, vom depasi 40% in 2024 chiar daca ne-am implicat la guvernare”, a mai spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu a participat, sambata, la Bacau, la conferinta de alegeri a filialei judetene a PSD, eurodeputatul Dragos Benea fiind ales pentru inca un mandat in fruntea acestei organizatii.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Bancile europene care au ramas in Rusia si-au triplat profiturile. Banca Centrala Europeana intervine si le cere sa plece pentru a evita sanctiunile SUA

Banca Centrala Europeana (BCE) indeamna bancile sa paraseasca piata rusa cat mai repede posibil, avand…

2 ore ago

„Cel mai mare ochi de pe cer”: Marea Britanie a inceput lucrarile la cel mai mare telescop din lume, acesta va putea cauta planete locuibile – Video

Marea Britanie este pregatita sa construiasca cel mai mare telescop optic terestru din lume: Extremely…

7 minute ago

Sondaj comandat de PNL. Burduja anunta ca a trecut pe locul 3: „Sunt la 7% distanta de locul 1”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis pe grupurile interne ale PNL rezultatele…

3 ore ago

Mister vechi de 4.000 de ani, descifrat: Cum au fost construite piramidele din Giza. Ce arata imaginile din satelit

Se crede ca un brat al Nilului recent descoperit, ascuns sub nisipul desertului si sub…

2 ore ago

Elon Musk oficializeaza trecerea de la Twitter la „X.com”. Acesta va furniza si servicii financiare

Schimbarea de identitate a Twitter este completa. Miliardarul american Elon Musk a anuntat vineri, pe…

2 ore ago