Ciolacu il copiaza disperat pe Dragnea. Campanie copy-paste cu inghitit de rosii

politica

Marcel Ciolacu reia campania cu „rosiile romanesti” pe care Liviu Dragnea a derulat-o inainte de alegerile europarlamentare. S-a pozat si el, duminica, sugand din rosii, la fel ca fostul sef al PSD, puscariasul Liviu Dragnea.

„Cumparati cu incredere produse romanesti! Sa gandim romaneste si sa sustinem producatorii romani! Este singura cale pentru ca romanii sa aiba parte de hrana sanatoasa si sa nu mai fie nevoiti sa apeleze la toate porcariile pline de chimicale din import!

Va spun ca se poate! Am vizitat in aceste zile doua familii de tineri fermieri romani care m-au impresionat prin ceea ce au reusit sa construiasca. Familia Balaci a reusit sa porneasca de la zero o afacere cu legume, iar acum are cele mai multe solarii din Gorj. Gustul rosiilor de Balesti este inegalabil!”, a scris Ciolacu pe Facebook, unde a postat si o imagine in care musca dintr-o rosie.

Ciolacu nu face decat sa copieze campania condusa de Liviu Dragnea inainte de alegerile europarlamentare. Dragnea s-a pozat si el in mai multe randuri muscand din rosii. Un gest similar a facut si intr-o emisiune „Viata satului” la TVR. Campania lui Dragnea era indreptat impotruva UE, pe care o acuza ca vrea sa distruga produsele naturale si tradionale romanesti.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: