politica

Ciolacu: „Nicusor Dan n-are nicio realizare, are 25 de barcute pe Herastrau. Buzaul este un model de performanta in administratie”

Premierul PSD Marcel Ciolacu l-a atacat din nou, miercuri, pe Nicusor Dan, sustinand ca primarul general nu are „nicio realizare”.  

„Eu va spun ca doamna Gabriela Firea o sa castige alegerile. Cu domnul Piedone, fara domnul Piedone, cu Nicusor, fara Nicusor. Mi-as dori sa o vad pe doamna Firea impreuna cu domnul Nicusor la televizor, doamna Firea sa spuna ce a facut dansa in patru ani de zile si domnul Nicusor sa spuna ce a facut el patru ani de zile.

(…) Nicusor Dan de patru ani, si acum patru ani, si acum, are niste dusmani. Nu-i spune. Normal ca-i place sa vorbeasca despre dusmanii pe care ii are, dar pe care noi nu-i stim. Pentru ca el n-are nicio realizare. Are 25 de barcute pe Herastrau, are 10 locuri de joaca, iar Bucurestiul are trei milioane de locuitori”, a spus Marcel Ciolacu.

El s-a aflat miercuri in judetul Buzau, unde a participat la cateva evenimente electorale.

„Alegerile de pe 9 iunie sunt despre doua lucruri mari – performanta in administratia locala si atragerea de fonduri europene. Acesta este motivul pentru care am mers astazi, inainte de startul campaniei electorale, la Buzau. Aici avem si performanta in administratie, dar si aproape 1,8 miliarde de euro investiti in ultimii 8 ani, dintre care peste 1 miliard fonduri europene! Buzaul este un model de performanta in administratie.

Nu doar noua Unitate de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean demonstreaza acest lucru, dar si cum s-a schimbat orasul dupa un proiect amplu de modernizare initiat si realizat de domnul primar Toma”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri pe Facebook.

El a mai spus ca „romanii au nevoie de lideri cu viziune, care sa munceasca pentru comunitatile lor, si nu de oameni care, prinsi in lupte cu mafii si dusmani imaginari, repeta la nesfarsit ca nu se poate sau ca nu sunt lasati!”.

„Sunt sigur ca echipa de la Buzau a demonstrat ca stie ce trebuie facut pentru buzoieni. Am incredere ca domnul Toma va avea o colaborare excelenta cu viitorul presedinte de Consiliu Judetean, domnul Romascanu, astfel incat in urmatorii ani sa reusim sa atragem si mai multe fonduri pentru modernizarea intregului judet!”, a mai spus liderul PSD.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

4 ore ago

Basescu: „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o figura de prostalaul Europei”

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o…

3 ore ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

5 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

5 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

6 ore ago