politica

Ciolacu, pe alta planeta: „USR nu pleaca de la guvernare, ati vazut cainii sa plece de la macelarie?”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, respinge ideea ca i s-a promis sefia Camerei Deputatilor daca sustine Guvernul Citu odata ce acesta va ajunge in Parlament. ”Sa vedeti peste 2-3 saptamani ce se pupa, Barna cu Citu, dup ce trec congresele”, a afirmat Ciolacu. USRPLUS nu mai are acum niciun reprezentant in administratia centrala si in prefecturi si a anuntat ca nu va reveni in coalitie daca Florin Citu ramane prim-ministru.

Marcel Ciolacu a fost intrebat, miercuri seara, la Romania TV, daca i s-a promis ca va reveni la sefia Camerei Deputatilor daca va sustine Guvernul Citu in Parlament si a afirmat: ”Sa-si ia sefiile sa si le puna in cap. Sefiile Camerei Deputatilor si Senatului, ca si Guvernul, majoritatea le numeste”.

Intrebat daca respinge acest scenariu, Ciolacu a afirmat: ”Este o aberatie”.

”Daca motiunea de cenzura, pe 28, CCR zice ca nu este conflict de indata se voteaza si PSD o voteaza. Fara niciun dubiu. Daca CCR zice ca e conflict, PSD depune motiune. Sa nu ceara cumva USR sa scoatem ca ei nu au fost la guvernare, ca nu scot”, a mai declarat Ciolacu.

Intrebat daca crede ca USR va vota motiunea PSD, Ciolacu a declarat: ”Cred ca cei de la USR se vor tine in continuare ca vor darama acest Guvern. Daca nu, inseamna ca toate aceasta sarada politica a fost un santaj al celor de la USR asupra unui Guvern ca sa obtina anumite pozitii si bani si se descalifica, ca oameni politici, definitiv in Romania”.

Ciolacu sustine, insa, ca USR PLUS va reveni la guvernare, chiar si cu Florin Citu: ”Sa vedeti peste 2-3 saptamani ce se pupa, Barna cu Citu, dupa ce trec congresele”.

Intrebat daca USR PLUS se va intoarce, Ciolacu a declarat: ”Categoric. Cum sa plece, dom le. Ati vazut cainii sa plece de la macelarie…”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ce spun liderii PSD si PNL despre „Cartelul din Carpati”. Ciolacu: „Nu am stiinta, o sa ma informez”

Liderii PSD si PNL au comentat cu mare reticenta investigatia "Cartelul din Carpati" realizata de…

4 ore ago

Un premiu ascuns in politica de confidentialitate a unui site, revendicat dupa trei luni

O sticla de vin gratuita a fost in cele din urma revendicata dupa ce oferta…

6 ore ago

Dupa Hagia Sofia, Erdogan transforma si biserica antica Chora din muzeu in moschee

Turcia a deschis pentru credinciosii musulmani biserica antica Choradin Istanbul, a doua convertire majora sub…

6 ore ago