politica

Ciolacu promite ca va darama Guvernul Orban: „Va garantez ca motiunea de cenzura va trece”

Seful PSD, Marcel Ciolacu a dat asigurari, joi, ca motiunea de cenzura pe care o va depune PSD va trece cu siguranta.

„Cand va depune PSD o motiune, alaturi de alte formatiuni politice, eu va garantez ca aceasta motiune va trece”, a declarat Ciolacu intr-un interviu pentru DC News.

„Am spus foarte clar ca nu depunem motiune in timp ce e stare de urgenta sau de alerta. Dupa ce se va termina aceasta perioada vom vedea ce se intampla si cu alocatiile si cu aplicarea Legii pensiilor, e o analiza mai ampla si trebuie argumente foarte clare. Cel mai important pentru mine este sa devina functionale si comisiile cu ‘sparanghelul’ si cea speciala, ca sa vedem ce s-a intamplat cu achizitiile directe facute in aceasta perioada de catre Guvern si, daca lucrurile sunt cum banuim noi sau cum citim in presa, vom veni cu o motiune de cenzura. Eu nu vin cu motiune de dragul de a avea o motiune, ci vin cu una care sa aiba 100% sanse de izbanda”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu si mai multi lideri ai PSD au anunta deja ca intentioneaza sa depuna o motiune de cenzura dupa ce se va termina starea de alerta.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

5 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

5 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

3 ore ago