Ciolacu recunoaste ca PSD Ilfov este condus de interlopi. Dar acuza Guvernul ca este „corupt si prost”

politica

Comitetul Executiv National (CExN) al PSD se reuneste joi pentru a discuta despre dizolvarea organizatiei PSD Ilfov. Rise Project a publicat recent inregistrari din care reiese ca organizatia este dominata de Clanul Sportivilor din Bucuresti.

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat marti seara ca va propune in sedinta CExN al partidului dizolvarea Organizatiei PSD Ilfov.

„Voi propune in Comitetul Executiv dizolvarea acestei organizatii, chiar daca suntem in prag de alegeri si sunt ferm convins ca avem capacitatea de a face o echipa rapid acolo, sa fim pregatiti si la Ilfov de alegeri. (…) Este inadmisibil asa ceva. Am aflat din presa. Nu am crezut asa ceva. Am avut o discutie cu presedintele de organizatie acum aproximativ o luna de zile, i-am spus ca in echipa dansului exista o persoana asupra careia sunt foarte multe banuieli de implicari intr-o anumita zona care nu ne reprezinta si chiar i-am spus sa ia masurile necesare de a fi schimbat din functie, respectiv de secretar executiv”, a spus Ciolacu.

El a afirmat ca joi va propune dizolvarea organizatiei si numirea unei echipe interimare la Ilfov.

Reactia a venit dupa ce presa a scris ca PSD Ilfov ar fi condus de interlopi.

Citeste si: PSD, partidul clanurilor interlope. Rise Project publica inregistrari: „Avem primari, barosane! Avem primari grei, care se invart combinatii de innebunesti”

Marcel Ciolacu l-a acuzat, miercuri, pe presedintele Iohannis de „minciuna” dupa ce acesta a spus ca PSD a tras de timp cu „un cinism inimaginabil” in Parlament in cazul legii carantinei.

„Presedintele Iohannis minte pentru Guvernul sau. Degeaba! Guvernul PNL tot prost si corupt ramane. De asta trebuie sa plece! Jenant moment! Sa vezi cum Puterea da vina pe Opozitie pentru ca ea, Puterea, a stat doua saptamani pentru a scrie o lege.

O lege proasta, aberanta, care tranforma Romania in dictatura pilelor numite in functii publice. O lege care nu respecta drepturile cetatenilor simpli, dar dadea putere de Dumnezei unor functionari parasutati de PNL in functii pentru care nu au nicio calitate.

Guvernul – 2 saptamani pentru o aberatie (25 iunie – 6 iulie).

Parlamentul – 8 zile (9- 16 iulie) pentru a avea o lege aplicabila, realizata impreuna cu societatea civila, cu CSM, cu medici si pacienti.

Deci, cine a tras de timp ‘saptamani’, domnule Iohannis?!

Parlamentul a corectat, cat a putut in acest timp foarte scurt, mizeria trimisa de Guvern! Sa invoci la nesfarsit laitmotivul PSD e cel putin penibil, domnule presedinte! Dar sa si minti pentru un guvern prost si corupt, e de-a dreptul scandalos.

Tot PSD e de vina ca Orban nu sufla o vorba despre organizarea alegerilor in conditii de siguranta? Sau despre deschiderea scolilor?! Stiu, da, mai e o luna si jumatate, e prea devreme pentru Orban….”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: