politica

Ciolacu si Corlatean au plantat copaci: „Protejarea padurii este o prioritate nationala, nu un subiect politic”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a mers in Dambovita pentru a planta arbori de Ziua Internationala a Padurilor. Liderul PSD a afirmat ca trebuie crescute suprafetele impadurite si oprite definitiv taierile ilegale. El a amintit ca social-democratii au initiat Legea privind interzicerea exportului de busteni, au votat DNA al padurilor, au conceput si realizat un sistem integrat de urmarire a materialelor lemnoase – SUMAL.

„Am vrut sa vin de Ziua Internationala a Padurii in Dambovita, pentru ca aici sunt cele mai vechi paduri din tara. Trebuie sa crestem suprafetele impadurite! Si sa oprim definitiv taierile ilegale. Reimpadurirea Romaniei este o necesitate si ea trebuie sa fie o prioritate. Nu doar astazi, ci in fiecare zi!

Noi asta am incercat: sa protejam padurea si sa ajutam la regenerarea ei. Am initiat Legea privind interzicerea exportului de busteni. Am votat DNA-ul padurilor. Am conceput si realizat un sistem integrat de urmarire a materialelor lemnoase – SUMAL, cum il cunoasteti toti.

Dar nu este inca suficient. Oprirea taierilor ilegale este la fel de importanta ca plantarea de noi arbori! Voi propune o ampla reforma a sectorului forestier, pentru a pune capat definitiv defrisarilor! Protejarea padurii este o prioritate nationala, nu un subiect politic!!!”, a scris Marcel Ciolacu duminica pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

4 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

4 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

4 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

4 ore ago