Ciolacu si Ponta s-au unit, merg la Cotroceni cu aceeasi propunere de premier. Il propun pe Remus Pricopie

politica

Marcel Ciolacu si Victor Ponta au anuntat, miercuri seara, ca il propun ca premier pe Remus Pricopie.

„Astazi impreuna am reusit sa indepartam Guvernul Orban si cred ca au castigat romanii. Democratia si sanatatea romanilor cred ca sunt mai sigure. Scorul de 261 de voturi este impresionant, cati oameni au putut sa voteze indepartarea guvernului.

Am avut o discutie cu Ponta si am decis sa mergem impreuna cu o singura nominalizare la Cotroceni in persoana domnului Remus Pricopie. Este rectorul SNSPA, un pro-european si pro-american convins. A fost ministru al Educatiei in guvernul Ponta si a fost un ministru foarte bun”, a anuntat Ciolacu, miercuri seara.

„Cu siguranta domnul Iohannis nu are nimic impotriva lui, a avut dezbatere la SNSPA. Nu este din echipa lui Dragnea, nu este nici ciuma rosie”, a completat Ponta.

Ciolacu si Ponta au mentionat ca PSD si Pro Romania au facut astfel un prim pas spre o alianta electorala.

Decizia Parlamentului privind adoptarea motiunii de cenzura intitulate „Guvernul Orban/PNL – privatizarea democratiei romanesti”, semnata de 208 parlamentari, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Motiunea de cenzura initiata de social-democrati a fost adoptata, miercuri, de Parlament. S-au inregistrat 261 de voturi „pentru” si 139 de voturi „impotriva”.

Acest demers antiguvernamental a venit dupa ce, saptamana trecuta, Executivul si-a angajat raspunderea in fata Parlamentului pe proiectul legii alegerilor primarilor in doua tururi de scrutin.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: