politica

Ciolacu sustine ca e „dezastru” in Bucuresti fara Firea: „Tot ceea ce se intampla in Bucuresti si tot ce vedem la televizor se datoreaza PNL si USR, care il sustin pe Nicusor Dan”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca Partidul National Liberal ar trebui sa isi asume „dezastrul” din Bucuresti, pentru ca l-a sustinut pe Nicusor Dan drept candidat la Primaria Capitalei.

„Domnul Nicusor Dan a fost votat. Nicusor Dan este candidatul Partidului National Liberal si al USR. Sa si-l asume. Nu conteaza ca suntem in coalitie. Sa isi asume Partidul National Liberal dezastrul din Bucuresti. Doamna Clotilde, chiar daca este din partea USR, este candidat si primar sustinut de catre Partidul National Liberal si de catre USR”, a spus Ciolacu la Romania TV, citat de Agerpres.

El a adaugat ca reprezentantii PNL ar trebui sa isi asume ca au gresit atunci cand i-au sustinut pe Nicusor Dan si pe Clotilde Armand.

„Nu e nicio rusine sa spui: am gresit cand i-am sustinut. Sau poate ii sustin in continuare, e posibil si acest lucru. (…) Tot ceea ce se intampla in Bucuresti si tot ce vedem la televizor se datoreaza PNL si USR, care il sustin pe Nicusor Dan. Asta este adevarul. Nu cred ca se poate supara cineva din PNL ca spun aceste lucruri, pentru ca asta este adevarul, nu am venit sa va mint”, a sustinut Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Piedone il acuza pe Ciolacu ca incearca sa-l mituiasca: „Promite functii pentru mine si pentru membrii familiei mele”

Cristian Popescu Piedone l-a acuzat, luni, la Antena 3 pe premierul PSD Marcel Ciolacu ca…

2 ore ago

Iar scandal in Parlament, un ales a capturat microfonul Camerei Deputatilor: „Nu stati cu fundul la sala” – Video

Sedinta de plen a Camerei Deputatilor a fost suspendata, luni, cu 20 de minute mai…

8 minute ago

Fugarul Paul de Romania a fost arestat preventiv in Malta. Momentul in care a fost prins, Bucurestiul face presiuni pentru a fi extradat in Romania

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat luni ca Paul de Romania a fost arestat preventiv…

O oră ago

Fostul premier belgian Guy Verhofstadt a fost victima hackerilor chinezi

Guy Verhofstadt, fost prim-ministru belgian si membru al Parlamentului European, a dezvaluit ca a fost…

59 de minute ago

Dupa „Diamante”, si Vanghelie si-a depus candidatura: „Invatamantul este prioritatea mea. O sa fim un exemplu si pentru alte tari din Europa”

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura ca independent la Primaria Sectorului 5. Trimis in judecata…

O oră ago