politica

Ciolacu, testat cu prioritate de COVID dupa ce a lesinat. Ce spunea PSD acum 2 luni despre testarea liderilor PNL

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost testat de urgenta pentru coronavirus dupa ce a lesinat in conferinta de presa a partidului. Rezultatul este negativ, anunta surse din PSD.

Ciolacu a fost testat la Spitalul Militar din Bucuresti.

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a spus ca testele facite lui Ciolacu arata „rezultate bune”.

„I s-a facut un screening complet. In acest moment, toate rezultatele sunt bune, nu a existat decat o cadere de calciu, posibil, starea de sanatate este una buna si va fi externat in foarte scurt timp. Din partea Spitalului Militar Central va exista o comunicare scrisa cu ce consult i s-a facut si ce analize i s-au luat. In cuvintele noastre, este sanatos, i s-au facut toatele testele, toate analizele specificate de protocolul in vigoare, iar rezultatul este unul bun. Este ok, este bine, este ca inainte de incident”, a declarat Romascanu.

„Mesajul de final este ca, dupa toate testele, toate analizele si tot screening-ul, nu este nimic anormal, pacientul este sanatos”, a mentionat Romascanu.

In urma cu doua luni, PSD a reactionat violent pentru ca ministrii PNL au fost testati dupa ce un senator PNL s-a infectat.

„Asigurarea necesarului de teste pentru depistarea COVID-19 nu a fost o prioritate pentru guvernul Orban! A devenit acum, cand conducerea PNL este suspecta de infectare.

Liberalilor nu le pasa de romani nici astazi, insa cer testare rapida pentru ei! Orban se izoleaza la Vila Lac 1 in conditiile in care sute de romani sunt tinuti in carantina, la gramada, in locuri insalubre. PNL, esti o rusine pentru istoria Romaniei! #GuvernatiNuTradati”, se arata intr-un mesaj al PSD pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Intalnirea lui Iohannis cu Biden, ce a discutat cu presedintele SUA despre trimiterea de rachete Patriot catre Ucraina: „Este inacceptabil sa ramana Romania fara aparare antiaeriana”

Presedintele american Joe Biden l-a laudat marti pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru lidershipul sau…

2 ore ago

O chitara detinuta de Prince ar putea aduce 600.000 de dolari la licitatie

Una dintre chitarele lui Prince, folosita de regretatul muzician pe scena la apogeul carierei sale…

11 ore ago

Tupeul clanului Doldurea. Patronul statiei GPL a depus plangere penala impotriva a trei comandanti ai pompierilor

Casa de avocatura care ii reprezinta pe patronii statiei GPL de la Crevedia a anuntat,…

9 ore ago

Ciocniri intre politie si protestatarii pro-palestinieni la Amsterdam

Mii de persoane au marsaluit, marti, in capitala Tarilor de Jos, la o zi dupa…

9 ore ago