Categories: news

Ciolos nu si-a facut buletin de Bucuresti. A votat acasa, „unde imi sunt radacinile”

Premierul Dacian Ciolos a mers sa voteze, duminica dimineata, la Zalau, impreuna cu sotia sa, Valerie Ciolos-Villemin. Seful Executivului s-a aratat oarecum dezamagit de „oferta” de canidati de la acest scrutin, insa a precizat ca a votat pentru oameni de la care spera sa faca din orasul sau natal „mai mult decat este”, taxand, totodata demagogia candidatilor care vorbesc de voturi pentru democratie si prosperitate.

Premierul a declarat ca a votat pentru oameni de la care spera ca pot face din oras mai mult, pentru oameni in care are incredere, chiar daca s-ar fi asteptat „la mai multa regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidati”.

„Dincolo de ce putem face pe parcursul mandatelor, acum este momentul sa ne spunem punctele de vedere cel mai consistent. Stiti, chestiile astea ca am votat pentru democratie, prosperitate si asa mai departe mi se par generalitati. Am votat pentru oameni vizavi de care sper ca pot sa faca din orasul acesta mai mult decat este, deci am votat oameni in care am incredere, chiar daca, drept sa va spun, m-as fi asteptat la mai multa regenerare, sa spun asa, a resurselor umane ale partidelor care au propus candidati. Sper sa avem o dinamica mai buna pentru alegerile parlamentare”, a afirmat Ciolos.

Intrebat daca crede ca se va schimba ceva dupa aceste alegeri locale, el a raspuns: ” Ceva se va schimba oricum. Important este sa se schimbe in bine”.

Premierul a mai spus ca a votat la Zalau pentru ca de acest oras se simte legat si acolo ii sunt radacinile: „De orasul asta si de locurile astea ma simt eu legat. Faptul ca m-am dus intr-o parte sau in alta a fost pentru ca asa s-a intamplat, acolo au fost oportunitatile, dar stiti cum e: oriunde te-ai duce ramai legat de radacinile de acasa si eu nu vreau sa mi le tai. Agronom fiind, stiu ce inseamna sa-ti tai radacinile si sa trebuiasca sa le regenerezi in alta parte. Aici am familia, am prietenii, aici ma simt acasa”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Belgradul sfideaza din nou Occidentul. Un apropiat al Moscovei a fost numit in functia de vicepremier, el a fost decorat de insusi Putin

Noul guvern al Serbiei va include un fost sef al serviciilor de informatii care a…

O oră ago

Protest in Cisiordania: Palestinienii au aruncat cu pietre in masinile diplomatilor UE

Un grup de studenti palestinieni a intrerupt, marti, o intalnire a diplomatilor Uniunii Europene in…

2 ore ago

Atac armat la o moschee din Afganistan. Cel putin cinci persoane au fost ucise, printre care o femeie si un copil

Mai multi indivizi inarmati au atacat o moschee din provincia Herat, vestul Afganistanului, luni seara,…

2 ore ago

Filipine acuza China ca i-a avariat doua nave in zona disputatului atol Scarborough

Filipine a acuzat marti paza de coasta chineza de hartuirea si de avarierea a doua…

2 ore ago

Netanyahu ignora apelul ONU: „Vom intra in Rafah si vom elimina batalioanele Hamas de acolo, pentru a obtine victoria totala”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a angajat marti sa lanseze o operatiune militara in orasul Rafah,…

2 ore ago