politica

Circ PSD. Deputatul Ghita, pus de Firea sa-l intrebe oficial pe Citu semnificatia unor piese ale Pink Floyd

Deputatul PSD Daniel Ghita i-a adresat premierului Citu o interpelare oficiala in care pune intrebari halucinante. Ghita a fost trimis in Parlament de cuplul Gabriela Firea-Florentin Pandele.

Intr-o interpelare oficiala adresata premierului, la inceptul lunii iunie, Ghita tine sa afle mai multe raspunsuri legate de viata personala a acestuia. Sub forma unor intrebari, el lanseaza de fapt acuzatii grave sau aberante.

Doua dintre aberatiile pe care Ghita le-a trecut in interpelare: „Daca in timpul regimul comunist v-ati dedulcit cu deliciile si privilegiile ‘ciumei rosii’?” si „Care ste pentru dvs. semnificatia pieselor Money si Dark Side of the Moon ale celebrei formatii de rock progresiv Pink Floyd?”.

Ghita a fost ales in Parlament pe listele PSD Ilfov, organizatie condusa de Gabriela Firea si Florentin Pandele.

Recent, Ghita a anunta ca vrea sa stranga semnaturi pentru initierea unui referendum de demitere al lui Clotilde Armand.

Citeste si: PSD-istul Ghita strange semnaturi pentru demiterea lui Clotilde Armand: „Minte, jigneste si are impresia ca Primaria Sectorului 1 este mosia parintilor din Guadalupe. Poporul este Guvernul si Parlamentul!”

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea
Tags: daniel ghita

Recent Posts

Strategii disperate, cum il promoveaza Antena 3 pe Piedone: „Ne trebuie un om gospodar fara scoala. Din ’90, pana acum au fost numai cu scoala”

Antena 3 a prezentat un "sondaj" realizat pe strada in Bucuresti din care a selectat…

10 minute ago

Un nou razboi sta sa izbucneasca. Presedintele Azerbaidjanului: „Nu putem sta si astepta vazand cum Franta, India si Grecia inarmeaza Armenia impotriva noastra”

Presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, a lansat un nou avertisment razboinic in conflictul pe care tara…

33 de minute ago

Piatra-Neamt: Tanar drogat prins de doua ori, in aceeasi noapte, la volan. Ce masuri au luat politistii

Un tanar de 22 de ani din Piatra Neamt a fost prins de doua ori,…

O oră ago

Burduja cel viteaz: „Vreau sa vad daca Nicusor Dan are curajul sa se lupte cu mine pe argumente, il provoc la o dezbatere”

Sebastian Burduja si-a depus, sambata, candidatura la Primaria Capitalei, si a declarat cu acest prilej…

O oră ago

Armele americane pentru Ucraina, distribuite cu trenuri care circula noaptea. Transporturile vin din Germania si trec prin Polonia

Transporturile de munitie americana sunt pe cale sa ajunga in Ucraina din Polonia, dar si…

4 ore ago