politica

Circul „patriotilor”. Maria Grapini a zbierat la Donald Tusk inca de la prima sedinta a PE. Apoi s-a laudat singura ca i-a dat „sah-mat”

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a zbierat in Parlamentul European catre Donald Tusk in cadrul primei interventii din noua sesiunea a acestui for.

„Maria Grapini a tipat in plenul Parlamentului European la Donald Tusk si la noul presedinte al Parlamentului European, David Sassoli, caruia i-a spus ce trebuie sa faca. Dupa acest episod dna Grapini a trimis un comunicat de presa intitulat: ‘Maria Grapini, sah mat la Donald Tusk!’. Sa-i spuna cineva dnei Grapini ca prostia are ca mama fudulia”, anunta europarlamentarul Clotilde Armand.

„Prima interventie a Mariei Grapini, in plenul Parlamentului European din noua legislatura, de joi, 4 iulie, a confirmat practic faptul ca promisiunea facuta alegatorilor sai este pe deplin respectata. Europarlamentarul nu si-a schimbat nici linia, nici atitudinea, nici pozitia”, se arata in comunicatul Mariei Grapini despre ea insasi, in care scrie ca a avut „un discurs percutant”, „o interventie dura”.

”Ce lasati ca mostenire, total dezechilibru intre est si vest, si nu ma refer doar la liderii celor 3 institutii, ci si la functionari sa vedeti ce dezechilibre sunt. Si ce mai lasati, o strategie incoerenta de largire, o procedura nespecifica democratiei, si anume majoritate in Consiliu, si lasati 2 state pedespite, Bulgaria si Romania, desi avem rezolutia Parlamentara si ati promis ca faceti ceva, pentru ca intrunim toate conditiile tehnice din 2011.”, a spus Grapini la Strasbourg.

Donald Tusk a privit amuzat modul in care s-a manifestat Maria Grapini.

La finalul interventiei, Grapini a ridicat tonul si la noul presedinte al Parlamentului European, David Sassoli, caruia i-a aratat ce trebuie sa faca in mandatul sau.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Nemtii nu se joaca: politia din Berlin i-a evacuat in forta pe protestatarii pro-palestinieni care facusera tabara chiar in fata cladirii Reichstagului – VIDEO

Politia germana a actionat in forta pentru a evacua o tabara de protest pro-palestinian, instalata…

29 de secunde ago

Emmanuel Macron: „Dezbaterea despre apararea Europei trebuie sa includa si armele nucleare”

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, este pregatit „sa deschida dezbaterea” despre rolul armelor nucleare intr-o apararea…

6 minute ago

Aleasa Miss Buenos Aires la 60 de ani, Alejandra Rodriguez vrea sa devina cea mai varstnica Miss Univers – VIDEO

Intr-o performanta rara la concursurile de frumusete, o avocata in varsta de 60 de ani,…

31 de minute ago

Mii de olandezi au sarbatorit Ziua Regelui, printr-o spectaculoasa defilare navala pe canalele din Amsterdam – VIDEO

Imbracati in culoarea nationala - portocaliu, dansand pe muzica si mancand produse de patiserie cu…

O oră ago

Presedintele Joe Biden a recunoscut, intr-un interviu radiofonic, ca a vrut sa se sinucida dupa moartea fiicei sale si a primei sale sotii

Presedintele Biden s-a alaturat vineri prezentatorului de radio Howard Stern pentru un interviu surpriza in…

2 ore ago

Papa Francisc, in vizita la Venetia. Este prima calatorie a Suveranului Pontif, dupa sapte luni

Papa Francisc, in varsta de 87 de ani, este asteptat, astazi, la Venetia pentru prima…

2 ore ago