politica

Citu anunta ca Orban nu are ce cauta in deciziile guvernamentale: „Nicio rectificare bugetara nu se va face la partid, atata timp cat voi fi prim-ministrul Romaniei”

Premierul Florin Citu a dat asigurari, luni, in debutul Adunarii Generale a Asociatiei Municipiilor din Romania, ca rectificarile bugetare se vor realiza in cadrul Guvernului Romaniei, „nu la partid”, atata vreme cat va detine functia de prim-ministru.

„Nicio rectificare bugetara nu se va face la partid, atata timp cat voi fi prim-ministrul Romaniei. Toate aceste lucruri se vor face in Guvernul Romaniei, fara niciun fel de criterii politice”, a precizat Citu.

El a subliniat ca este necesara implicarea tuturor primarilor in vederea atragerii fondurilor europene, inclusiv a celor provenite din PNRR.

„Aceasta guvernare este diferita. De aceea sunt astazi aici, sa va asigur ca eu am nevoie de toata lumea, de toti primarii si de toti presedintii de consilii judetene pentru a dezvolta Romania. Cele 76,2 miliarde de euro din fonduri europene si PNRR trebuie implementate de toata lumea, de toti primarii, de toti presedintii de consilii judetene. Avem nevoie de toate resursele pentru a atrage acesti bani”, a spus premierul.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul din fata Primariei Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

55 de minute ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

60 de minute ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

O oră ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

O oră ago