politica

Citu anunta ca PSD va sta pe tusa inca 7 ani: „Liberalii vor fi la guvernare opt ani. Avem nevoie de asta dupa 30 de ani de socialism cu fata umana si 45 de comunism”

Premierul Florin Citu sustine ca liberalii vor fi la guvernare opt ani si de aceea face reforme, pentru a se asigura ca acest lucru se va intampla. „O guvernarea liberala pentru Romania opt ani va arde foarte multe etape, etape pe care trebuia sa le ardem in anii ’90 si nu le-am ars”, considera el.

„Aceasta guvernare are rolul de a ne asigura ca vom guverna Romania cel putin opt ani. De aceea, fac aceste reforme. Vreau sa le spun romanilor ca liberalii vor fi la guvernare opt ani, de aceea fac aceste reforme astazi, de aceea e nevoie este nevoie de aceste reforme astazi si le putem face ca sa ne asiguram guvernarea cel putin opt ani. O guvernarea liberala pentru Romania opt ani va arde foarte multe etape, etape pe care trebuia sa le ardem in anii ’90 si nu le-am ars”, a declarat Florin Citu, marti, la Radio Guerilla.

El a precizat ca liberalii vor aseza Romania pe o directie si aceasta nu va mai putea fi destabilizata asa de usor.

„Vreau sa cream pentru Romania cel putin opt ani de zile de liberalism. Avem nevoie de asta dupa 30 de ani de socialism cu fata umana si 45 de comunism, avem nevoie de liberalism cel putin opt ani. Vom aseza Romania si economia pe o directie care nu o sa mai poata sa fie destabilizata asa usor dupa aceea”, a afirmat premierul Citu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: florin citu

Recent Posts

Ciolacu nu mai taie in carne vine: „E evident ca noi am pierdut razboiul cu retailerii”

Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat joi invins in "razboiul cu retailerii". El a avut mai…

O oră ago

Germania: Angajatii au lucrat in jur de 1,3 miliarde de ore suplimentare in 2023, majoritatea fiind neplatite

In Germania, numarul orelor suplimentare prestate de angajati ramane astronomic de mare. Anul trecut, se…

48 de minute ago