politica

Citu, veste proasta pentru Orban: „De fiecare data cand am intrat intr-o competitie, am castigat-o”

Premierul Florin Citu, candidat la presedintia Partidului National Liberal (PNL), a afirmat, vineri, in cadrul sedintei Comitetului de Coordonare Judetean al PNL Valcea, ca de fiecare data cand a intrat intr-o competitie, a castigat-o.

„De fiecare data cand am intrat intr-o competitie, am castigat-o. Pe 25 septembrie, votati bine si vom guverna Romania cel putin 8 ani de zile”, le-a transmis Citu delegatilor aflati in sala.

El a aratat ca aceasta competitie trebuie sa intareasca partidul, iar formatiunea sa fie reprezentata la varf de cei mai buni.

„De fapt, aceasta competitie trebuie sa ne intareasca. De aceea ii alegem pe cei mai buni, ca de la varf incepand sa fim cei mai buni pentru ca in lupta suntem cu cei de la PSD. Si lupta nu e usoara. (…) Acesta ar trebui sa fie, de fapt, obiectivul pentru 2024 – si primaria municipiului Ramnicu Valcea si Consiliul Judetean. Si as vrea ca acest obiectiv sa ni-l asumam cu totii, in toata tara, nu doar la Ramnicu Valcea, sa luam toate primariile de municipiu si toate consiliile judetene. Asta inseamna sa vrei sa castigi”, a spus Citu in discursul sau.

Totodata, el a aratat ca zona Olteniei, care a fost „vitregita” de resurse in ultimii ani, va beneficia de fonduri care vor fi folosite „cu cap”.

„Resursele vor veni, dar noi le vom folosi cu cap, pentru ca asta facem noi ca liberali. Nu aruncam resurse peste tot doar ca sa dam bani sa se vada ca am dat. Nu! Vrem sa vedem si rezultate si asta vrem sa le aratam oamenilor in 2024, ca banii i-am folosit cu folos”, a mai spus premierul.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: florin citu

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

3 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

3 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

3 ore ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

3 ore ago