politica

Clotilde Armand, agresata in sedinta Consiliului General de un pesedist: „Firea a asistat cu bucurie. I-am dispretuit mereu pe cei lasi si prost crescuti”

Clotilde Armand, consilier local in Sectorul 1 din partea USR, anunta ca a fost agresata verbal de viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu. 

„‘O descreierata’- asa am fost numita astazi in sedinta CGMB de catre viceprimarul Badulescu (PSD). Evident ca dna Firea a asistat cu bucurie la asemenea jigniri. Prostia agresiva are multi admiratori in PSD. Vreau sa-i transmit ceva dlui Badulescu: i-am dispretuit mereu pe cei lasi si prost crescuti”, a scris Armand pe Facebook.

Badulescu nu este la prima iesire agresiva la adresa femeilor. El a catalogat-o, anul trecut, dreot „prostituata” pe o alta consiliera din partea USR. Raluca Teodor, consilier general USR, l-a acuzat, in martie 2017, pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu (PSD) ca acesta i-ar fi spus in timpul sedintei de Consiliu General ca a lucrat in baruri in Anglia si ca a fost prostituata.

„Ii cer domnului viceprimar Badulescu sa spuna cu voce tare ceea ce mi-a spus acum cateva minute si va rog frumos sa va cereti public scuze. (…) Este tolerabil sa foloseasca asemenea cuvinte in sedinta de Consiliu? Mi-a zis ca am lucrat in baruri in Anglia si ca am fost prostituata. Asta a spus domnul viceprimar Badulescu si sunt foarte ingrijorata de nivelul intelectual si de sanatate mentala al Consiliului. (…) Acest comportament grobian se intensifica de la o sedinta la alta, trebuie sa fie facut public, nu este normal”, a declarat Raluca Teodor, in cadrul unei interventii in sedinta de plen.

Viceprimarul Badulescu, care s-a remarcat deja prin comportamentul sau badaranesc, a negat acuzatiile consilierei USR.

„Nu spun de cum intelegeti dvs. sa va insusiti materia in Primarie – mai putin important – numai ca diferenta intre ceea ce ati spus dvs si ce am sa va spun eu este urmatoarea: v-am lasat, v-ati facut programul, numai ca din partea mea o sa aveti o surpriza, o sa va dau in judecata. (…) Aveti probleme de comportament, eu cred ca trebuie sa va vedeti lungul nasului”, a precizat Aurelian Badulescu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Un baiat de 16 ani a fost arestat in Polonia dupa ce a incercat sa dea foc unei sinagogi istorice cu un cocktail Molotov

Politia poloneza a anuntat miercuri seara ca a arestat un adolescent implicat in tentativa de…

3 minute ago

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

15 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

15 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

16 ore ago