Codrin Stefanescu nu vrea la tomberon. S-a gudurat slugarnic pe langa Dancila la finalul Congresului PSD

politica

Codrin Stefanescu, pana mai ieri unul dintre cei mai inversunati adversari ai Vioricai Dancila, a tinut sa se afiseze in spatele noului presedinte al PSD la finalul Congresului PSD.

Codrin Stefanescu, care a pierdut alegerile pentru functia de secretar general al PSD, a declarat ca actuala conducere a partidului are o sarcina foarte grea, aceea de a-i impaca pe toti social-democratii.

„Asta au votat delegatii, asta vor, eu am tinut un discurs in care cred, am spus ca nu ma schimb, ca nu uit nici trecutul. Probabil ca mesajul este: trebuie sa uitam de problemele noastre si sa consideram ca trebuie sa ne schimba, sa ne resetam. Actuala conducere a partidului are o sarcina foarte grea – trebuie sa ne impace pe noi toti pentru ca se pleaca din sala nu in echipa, dupa cum vedeti. Nu am putut sa-i tin langa mine nici pe Serban Nicolae, nici pe Liviu Plesoianu. Ar fi trebuit sa iesim cu totii pe scena, sa dam dovada de unitate”, a declarat Codrin Stefanescu.

El a spus ca este nevoie de o intalnire a actualei conduceri a partidului cu toti cei care au candidat.

„Impreuna sa gasim o formula in care sa coexistam in partid, sa gasim fiecare ceva bun de facut pentru fiecare dintre noi. Altfel, nu stiu ce sa zic”, a mai spus Stefanescu.

Codrin Stefanescu a candidat pentru functia de secretar general al PSD si a obtinut al treilea rezultat, cu 466 de voturi, dupa Mihai Fifor care a obtinut 2.366 voturi si Gabriel Petrea care a obtinut 717 voturi.

Mai mult despre:


Comentarii: