Pedepsele din Codul Penal pentru noua „mizerie” comisa de Valcov. Explicatiile celui pe care l-a facut „sandilau cu acte”

politica

Consilierul lui Dancila, Darius Valcov, risca pana la doi ani de inchisoare pentru ca a publicat pe Facebook fisa medicala a lui Sandi Matei, unul dintre protestatarii din Piata Victoriei. La randul sau, Matei a anuntat ca il da in judecata pe Valcov.

Valcov a publicat, duminica seara, fisa medicala a Snadi Matei, catalogandu-l apoi pe acesta drept „sandilau cu acte”.  Sandi Matei a explicat apoi pe Facebook ca problemele de sanatate au aparut dupa cea murit sotia sa.

„Acum 11 ani ramaneam singur cu 2 fetite de 2 respectiv 8 ani, dar din pacate un politruc cu epoleti imi aduce aminte azi ce momente triste am trait in acea perioada…timpul a trecut, am devenit ‘tata si mama’ exemplar pt copiii mei, conf.celor spuse de apropiati, pt ca nu mi-a TULBURAT PERSONALITATEA nimeni.

Este adevarat ca nu am deranjat asa mult mafia politica ca pana acum, dar sa te legi de aceasta depresie cauzata de pierderea unei persoane apropiate dragi este josnic, cu atat mai grav este ca vine de la creierul mafiei psd si consilierul Primului Ministru.

Ma bucura aceste atacuri, asta imi dovedeste ca lupta mea civica are ecou printre ei, dar sa ajungi la niste acte medicale cu caracter personal este deja prea mult si trebuie vazut cine le-a oferit.

RUSINE valcov, RUSINE dragomir(pt cunoscatori) ! Pam pam

Va pupa Fam. Matei , ne vedem in instanta!”, scrie Sandu Matei pe Facebook.

Citeste si: Postare „mizerabila”, dovada de „ticalosie pura” a lui Darius Valcov. Facebook a decis sa ii stearga postarea

Postarea lui Valcov a fost stearsa de Facebook, insa acesta a revenit cu un articol in care ii sunt redate spusele.

Conforma Codului Penal, (rt. 196 C. pen Divulgarea secretului profesional), „divulgarea, fara drept (fara consimtamantul pacientului, n.n.), a unor date (starea sanatatii, boala de care sufera o persoana, etc., n.n.) de catre aceluia caruia i-au fost incredintate (medic, asistenta, etc., n.n.) sau de care a luat cunostinta in virtutea profesiei ori functiei daca fapta este de natura a aduce prejudicii (materiale sau morale, n.n.) unei persoane se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda”.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: