politica

Comici vestiti ai PSD-ului. Les da asigurari militarilor, desi mai are cateva zile in functie: „Contati pe sprijinul meu in vederea continuarii procesului de inzestrare a Armatei”

Ministrul demis al Apararii Nationale, Gabriel Les, le-a transmis vineri militarilor romani ca pot conta pe sprijinul sau in vederea continuarii procesului de inzestrare a Armatei, iar echipamentele militare ce urmeaza sa intre in dotarea lor vor intari capacitatea de lupta. Cel mai probabil, Les nu va mai fi ministru saptamana viitoare, noul ministru al Apararii urmand sa fie Nicolae Ciuca.

„Astazi, doresc sa va transmit, dragi militari ai Armatei Romaniei in activitate, in rezerva sau in retragere, toata aprecierea mea si intregul meu respect. Puteti conta pe sprijinul meu in vederea atingerii unui obiectiv major, si anume, continuarea procesului de inzestrare a Armatei Romaniei. Am convingerea ca in cel mai scurt timp posibil, echipamentele militare ce vor intra in inzestrarea structurilor militare vor intari capacitatea de lupta a armatei si vor asigura, la un nivel din ce in ce mai relevant, interoperabilitatea cu structurile aliate si partenere. Va spun si astazi, cea mai de pret resursa a noastra este resursa umana, iar militarii nostri merita sa se instruiasca si sa-si indeplineasca misiunile in conditii optime, exploatand echipamente si tehnica de lupta performante, de ultima generatie”, a declarat Gabriel Les, la ceremonia organizata la Carei cu ocazia Zilei Armatei Romane.

El le-a transmis recunostinta sa si militarilor aflati in teatrele de operatii.

„Celor aflati la acest moment in misiuni departe de tara, in teatrele de operatii si in structurile militare aliate ori de tip coalitie, indeplinind angajamentele asumate de Romania, le transmit recunostinta si aprecierea noastra si le doresc sa se intoarca acasa, sanatosi, la familiile lor si la prietenii lor. Anul acesta am sarbatorit 15 ani de apartenenta la cea mai importanta alianta politico-militara din lume, Alianta Nord-Atlantica, Armata Romaniei prezentandu-se in fata natiunii drept una dintre cele mai profesioniste si de incredere institutii ale Romaniei, cu o structura care se bucura de aprecieri in randul populatiei, capabila sa-si indeplineasca misiunile oricand si oriunde este nevoie”, a spus Les, citat de Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si ministrul Apararii, Gabriel Les, au depus vineri coroane de flori la monumentul „Glorie Ostasului Roman” din Carei, cu ocazia Zilei Armatei Romane.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: gabriel les

Recent Posts

Beizadeaua Victor Micula a scapat de puscarie, desi a tras cu mitraliera pe un pod din Oradea. Curtea de Apel l-a condamnat cu suspendare

Curtea de Apel Oradea decis sa il condamne la inchisoare cu suspendare pe Victor Micula…

O oră ago

Un algerian disparut in anii 1990, gasit viu in pivnita unui vecin dupa 27 de ani

Un barbat din Algeria a fost gasit in viata in pivnita vecinului sau, dupa ce…

O oră ago

Accident in Sectorul 3 al Capitalei. Doua persoane au ajuns la spital dupa ce o masina s-a ciocnit cu un tramvai

Doua persoane au ajuns sambata la spital in urma unui accident in Sectorul 3 al…

30 de minute ago

Protest in Peru dupa ce guvernul a asociat transsexualitatea cu o tulburare mintala

Membri ai unor grupuri LGBTQ au manifestat, vineri, in fata Ministerului Sanatatii din Peru, dupa…

3 ore ago

Noaptea Muzeelor Inchise. Ciolacu s-ar duce voluntar la Antipa: „O sa beau o cafea si o sa rezist”

Premierul Marcel Ciolacu spune ca este dispus sa mearga voluntar la „Noaptea Muzeelor”, dupa ce…

13 minute ago