news

„Plec in Spania, dau acolo la politie” – Tanarul care a demisionat din Politie dupa numai 20 de zile de la angajare

George Boran, tanarul politist ale carui experiente in Politia Romana au devenit virale pe retelele de socializare, fiind citite de milioane de romani, anunta ca se va intoarce in Spania, sperand ca acolo isi va implini visul de a deveni un politist adevarat.

„Planul meu e sa ma intorc in Spania, unde am locuit 15 ani, sa imi iau cetatenia si sa dau acolo la politie, sunt mult mai bune conditiile, acolo sunt respectati oamenii si drepturile lor”, a declarat Boran pentru Digi24.

Purtatorul de cuvant IPJ Prahova, Oana Bunghez, sustine ca sefii din Politie au incercat sa-l impiedice pe tanar sa demisioneze. „In legatura cu demisia agentului de politie, acest lucru e un act unilateral, cu toate ca au fost purtate discutii in acest sens cu lucratorul”, a declarat Bunchez.

George Boran a absolvit, in aceasta toamna, Scoala de Agenti de Politie „Septimiu Muresan”, din Cluj Napoca.

„Odata ajuns pe teren m-am trezit intr-o sectie in care nu aveam caldura, toaleta si nici apa curenta unde sa ne spalam pe maini. Adica, daca mergeam la un caz de injunghiere si ma patam cu sange nu puteam sa beneficiez de o igiena normala pe care o gasesti in orice tara civilizata. Pe scurt, daca prin absurd eram eu mai ‘prost’ si peste 2 ore uitam ca m-am patat cu sange si nu am avut cu ce sa ma spal si imi rodeam unghiile mai luam si o hepatita cadou.

Sa nu mai spun ca in 20 de zile nu ni s-a oferit nicio dotare, nici tomfa, nici catuse, nici spray iritant-lacrimogen, nici pistol, etc… dar sa avem in vedere ca am avut apeluri ‘112’ cu scandaluri destul de grave, cu peste 5 persoane nervoase implicate, la care eu am fost nevoit sa merg cu mainile in buzunar si coada intre picioare rugandu-ma sa nu fie recalcitranti faptuitorii ca poate imi iau si bataie. Deci nimeni nu a fost interesat ca nu aveam echipament si dotare corespunzatoare si pur si simplu eram ‘carne de tun’” , a relatat tanarul politist in postarea care a devenit virala pe retelele de socializare.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: george boran

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

11 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

11 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

11 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

O oră ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

11 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

11 ore ago