politica

Comitetul pentru Independenta Transilvaniei, cu sediul la Berlin, anunta ca i-a scris lui Biden: „Vrem propriul nostru stat, o conducere diferita, cu un stil si o abordare diferita, tipica transilvanenilor”

O organizatie numita Comitetul pentru Independenta Transilvaniei, Partium si Banat, cu sediul la Berlin, anunta ca a inceput sa contacteze oficial Uniunea Europeana, Organizatia Natiunilor Unite, NATO, Statele Unite si „guvernele a peste 100 de tari, precum si 1.500 de politicieni din intreaga lume, pentru a discuta despre viitorul statului nostru independent”.

„In urmatoarea luna vom contacta peste 1.000 de persoane influente, cum ar fi Papa Francisc, Papa Benedict, regi, actori, cantareti si fosti presedinti din intreaga lume, Jimmy Carter, Bill Clinton, George W. Bush, Barack Obama, Donald Trump, Nicolas Sarkozy, Silvio Berlusconi si multi altii pentru a sustine referendumul pentru independenta fata de Romania!!”, anunta intr-un comunicat presedintele organizatiei, Szokocs Laszlo.

Organizatia i-a transmis o scrisoare presedintelui SUA, Joe Biden, in care cere sprijin pentru „a organiza
un referendum privind independenta. Singura cale catre un viitor demn si prosper pentru noi este independenta completa fata de Romania!”.

„Vrem propriul nostru stat, o conducere diferita, cu un stil si o abordare diferita, tipica transilvanenilor, indiferent de nationalitate!

33 de ani de ‘democratie bucuresteana; ne-au convins ca aceasta nu este ‘lumea noastra’!

Vrem sa traim intr-o alta lume, in care cuvantul dat are valoare si leaga, declaratiile au sustinere solida, iar angajamentele sunt respectate in totalitate, fara scuze si smecherii!”, se mai arata in scrisoarea catre Biden.

„Solicitam Statelor Unite ale Americii sa foloseasca toate mijloacele legale pentru a se asigura ca Romania respecta vointa poporului si permite desfasurarea Referendumului de Independenta din 4 iunie 2023″, cere presedintele organizatiei, Laszlo Szokocs.

Szokocs a mai scris ca nu vrea sa dezvaluie cine mai face parte din organizatia sa.

Din motive de securitate, nu am dezvaluit inca numele celorlalti membri ai Comitetului pentru Independenta. Printre membrii nostri se numara evrei, germani, romani si maghiari”, sustine Szokocs.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

3 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

4 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

3 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

4 ore ago