Condamnatul Dragnea Liviu vrea sa ia locul inculpatului Ponta Victor

news

Liviu Dragnea a lasat de inteles, joi, ca intentioneaza sa candideze pentru functia de presedinte interimar al PSD.

Coordonatorul PSD Liviu Dragnea a discutat joi cu premierul Victor Ponta. Dupa mai bine de o ora, Ponta si Dragnea au plecat impreuna de la sediul PSD fara sa precizeze clar daca Dragnea va candida pentru functia de presedinte interimar.

„La partid suntem foarte uniti si prieteni si daca le dati voie celor doi simpli membri de partid, eu va garantez un singur lucru ca si peste o saptamana un an o sa fim prieteni”, a declarat Ponta, la iesire, citat de Romania TV.

Intrebat daca vrea sa candideze la sefia PSD, Liviu Dragnea a raspuns: „Eu sunt hotarat, dar anuntul il fac cand vreau eu”.

Dragnea a a mai spus ca deocamdata, „candidaturile nu s-au inchis” si „nu poate lasa PSD-ul asa”.

BPN al PSD a desemnat-o, miercuri, in unanimitate, pe Rovana Plumb drept presedinte interimar al partidului. Intrebat, dupa sedinta BPN, despre faptul ca decizia a fost luata in unanimitate, Victor Ponta a spus ca aceasta inseamna ca PSD este un partid unit. Decizia finala va fi luata in sedinta Comitetului Executiv al PSD.

La iesirea din sedinta BPN de miercuri, Dragnea a declarat ca PSD este un partid care nu merita ca la varful sau sa existe dispute mici pe niste functii relativ trecatoare.

Intrebat daca o va sprijini pe Rovana Plumb pentru ocuparea functiei, coordonatorul politic al social-democratilor a replicat: „Trebuie sa ma gandesc serios daca mai garantez pentru cineva in conducerea partidului. Si asta trebuie sa ma gandesc zilele astea. Am avut nenumarate discutii (…) cu enorm de multi colegi. (…) Iau in calcul un singur lucru, sa ma gandesc la ce au spus unii colegi. Sa ma hotarasc ce vreau sa fac eu in ceea ce priveste conducerea partidului si promisiunea pe care am facut-o in BPN si o sa o fac si acum este ca o sa ma gandesc serios. (…) Am speranta ca miercuri toate mintile luminate din partid (…) vor reusi sa inteleaga ca avem capacitatea de a face ceva pentru aceasta tara asa cum a si facut PSD si asa cum a facut si Victor Ponta ca premier pana acum si sper ca o sa faca si in continuare, sper ca o sa gaseasca puterea sa ramana prim-ministru”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: