Conflict in Vama Veche: Un barbat de 50 de ani a impuscat un tanar in picior pentru ca asculta muzica prea tare

news

Accident intre un microbuz si un autoturism

Un tanar in varsta de 21 de ani a ajuns, vineri seara, la spital, dupa ce a fost impuscat in picior in urma unui conflict cu un barbat de 50 de ani intr-un camping din statiunea Vama Veche, potrivit IPJ Constanta.

La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Politiei municipiului Mangalia – Biroul de Politie Vama Veche – 2 Mai si un negociator din cadrul IPJ Constanta, avand in vedere faptul ca barbatul in varsta de 50 de ani, a amenintat ca se sinucide.

In urma activitatilor desfasurate de politistii din CT, barbatul, in varsta de 50 de ani, a predat arma si a fost imobilizat.

Tanarul de 21 de ani a fost preluat de ambulanta si transportat la spital. Medicii nu au gasit proiectilul in piciorul acestuia, rana fiind superficiala. Tanarul a fost externat.

Conflictul ar fi izbucnit din cauza faptului ca grupul de tineri din care facea parte si cel ranit avea muzica data prea tare.

Cercetarile in acest caz sunt in derulare, pentru stabilirea tuturor imprejurarilor de fapt, dar si pentru identificarea tipului de arma folosit.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: