„Credeai ca acolo au fost adusi oamenii cu 50 lei plus mici si bere?”. Tsunami pe pagina de FB a lui Firea, nu mai pridideste cu stersul comentariilor

politica

Acuzatiile penibile lansate de Firea impotriva celor care au huiduit-o pe Arena Nationala a declansat un tsunami de comentarii critice pe pagina ei de Facebook. In numai 30 de minute de cand si-a publicat postarea s-au inregistrat peste 2.000 de comentarii.

„De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea: compromiterea evenimentului. Cu tot felul de stiri false si comentarii rautacioase. (…)¬†Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep”, a scris Firea dupa ce a fost huiduita de zeci de mii de oameni.

Reactiile au aparut instantaneu, fiind foarte furioase.

„Pai tu credeai ca acolo au fost adusi oamenii cu 50 lei plus mici si bere? Credeai ca sunt asistatii sociali adusi cu arcanul? Ai primit ce meritai!!!”, a comentat o romanca. Iata cateva dintre comentarii, multe fiind sterse intre timp:

Primarul Gabriela Firea a venit pe scena amplasata pe Arena Nationala pentru a-i acorda Simonei Halep cheia orasului si o distinctie, dupa trofeul obtinut la Roland Garros, insa a fost primita cu huiduieli copioase.

In momentul in care a prezentat premiul, publicul a inceput sa o huiduie  fara incetare. Fluieraturile si huiduielile nu au incetat pana cand firea nu a parasit terenul. A plecat la cateva secunde dupa ce si-a incheiat discursul.

Insa cand Simona Halep si-a inceput discursul, atmosfera s-a schimbat radical: publicul a aplaudat-o indelung pe sportiva si i-a scandat numele incontinuu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,

Comentarii: