Cristiana Anghel se apuca iar de politica, alaturi de un celebru politician: „Este unul dintre cei mai seriosi. Eu sunt in tabara lui”

politica

Fosta senatoare ALDE Cristiana Anghel anunta ca va fi alaturi de Victor Ponta in orice va intreprinde acesta. „Este unul dintre cei mai seriosi politicieni! Eu sunt in tabara lui Ponta”, spune Anghel.

„L-am sustinut, il sustin si il voi sustine pe Ponta. De ce? Pentru ca, daca am vorbit ceva cu el a ramas vorba! Nu m-a dus cu vorba. Este unul dintre cei mai seriosi politicieni! Este greu sa-l determini sa-ti promita ceva. Dar, daca a promis, isi respecta cuvantul. Si, mai presus de toate, are ceva uman in el… Politician fiind, nu uita sa fie OM. Si stie sa spuna iarta-ma in cazul in care a gresit.

Niciodata nu am protestat impotriva PSD. De fapt, nici acum nu o fac. Incerc sa le deschid ochii psd-istilor. Nu se poate sa-l arunci pe Ponta ca pe un servetel de unica intrebuintare si sa fii felicitat. Mi-as dori ca domnul Ponta sa se poata reintoarce in PSD si sa fie respectat asa cum merita. Altfel, eu sunt in tabara lui Ponta. Dar fara dusmanie pentru PSD unde am sute de prieteni. Cu respect”, a transmis Cristiana Anghel.

Victor Ponta a anuntat recent ca din toamna ca activa intr-un partid nou.

„Nu am fost niciodata in alt partid cu exceptia PSD / dupa 15 ani de activitate am fost exclus pentru ca l-am aparat pe Sorin Grindeanu (care era in PSD din 1996) impotriva lui Liviu Dragnea (care a venit de la PD)!!! Acum sunt independent dar cu siguranta din Septembrie voi face politica intr-un partid nou (sub nicio forma in vreunul din cele aflate acum in Parlament)!”, a spus Ponta.

Screen Shot 2017-07-05 at 17.22.05

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: