Cristina Topescu anunta ca va vota cu PNL la europarlamentare: „PSD conduce tara asta in bataie de joc”

politica

Cristina Topescu anunta ca, la alegerile europarlamentare, va vota cu PNL. „Pentru ca tatal meu a fost un membru al Partidului National Liberal, pentru el, in memoria lui, VOI VOTA, LA ACESTE ALEGERI, PNL. Ii datorez asta si ii spun”, scrie Topescu pe Facebook.

Ea mentioneaza ca la precedentele alegeri a votat cu USR, insa acum alege PNL pentru a onora memoria lui Cristian Topescu. Decizia a fost luata cu ocazia comemorarii unui an de la moartea lui Cristian Topescu.

„Astazi a fost o zi grea pentru mine. Si e inca, nu s a sfarsit. Nu ca cele care s au scurs de un an incoace ar fi fost unele fericite. Sunt rani cu care inveti sa traiesti mai greu. Azi, la un an de la plecarea tatalui meu, am luat o decizie.

Eu am votat in 2016 cu USR, am acordat credit unor oameni noi, deci USR si datorita votului meu e in Parlament. Am cunoscut multi membri USR, multi dintre ei imi inspira incredere si o sa i sustin in continuare, daca nu mi vor insela asteptarile, deci nu neconditionat. Deocamdata am oarecari dezamagiri in ce priveste incapacitatea opozitiei de a fi unita, de a intelege momentul crucial pe care l traim si pericolele care se prefigureaza tot mai clar. Daca nu reusesc sa priceapa ca, dincolo de ego ul si ambitiile lor, acum trebuie sa inceteze cu orice fel de atac unii impotriva altora sau impotriva presedintelui, ca acum trebuie sa actioneze unit, deci si coerent, noi, romanii, ma tem ca nu i vom mai ierta.Vor pleca tot mai multi romani din tara, iar cei ramasi, intr o zi, nu vor mai iesi la vot. Nu va merge la infinit votarea raului mai mic, frustrarile se acumuleaza si la un moment dat oamenilor nu le va mai pasa, orice-ar fi. Asta va fi sfarsitul nostru ca natie, vom deveni ceea ce incercam sa nu devenim, adica doar o populatie. Sau poate, daca generatiile care vin vor fi mai determinate, in loc sa plece ei afara, ii vor goni ei pe cei care conduc tara asta in bataie de joc. Nici asta nu i exclus.

Pentru ca tatal meu a fost un membru al Partidului National Liberal, pentru el, in memoria lui, VOI VOTA, LA ACESTE ALEGERI, PNL. Ii datorez asta si ii spun: sper sa nu te fi inselat, totusi, cand ai ales sa fii membru al acestui partid. Nu toti membrii lui ii fac cinste, dar sper ca sunt mai multi cei buni si corecti si ca, de ceilalti, PNL va continua sa se curete!

Votez cu PNL, dar sunt alaturi de toate partidele din opozitie manate de dorinta de a face ceva bun pentru tara asta si nu de interese personale sau de grup.Vom vedea care vor fi acelea, nu mai suntem dispusi sa fim indulgenti, am fost si iata unde am ajuns!

Doamne ajuta, iesim la vot !!!”, a scris Cristina Topescu pe Facebook.

Mai mult despre:


Comentarii: